Az Együtt, az MSZP-P és az LMP is kivonult a Matolcsy család 400 milliós luxusvillája elé

A lakrészt a jegybankelnök a fiától bérli, aki pedig Matolcsy unokatestvérétől felvett hitelből vette meg az ingatlant.

2018. március 13. 16:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Közbeszerzés nélkül kapott pénzt a Matolcsy közeli cég és az ég világon nem történt semmi Vagyis de: az állam fizet 600 ezres illetéket. Tanulságos történet arról, hogy minden mutyi következmények nélkül megismétlődhet.

Matolcsy végleg lemondott arról, hogy pénzügyminiszter legyen A jegybankban továbbra sem látják, hogy lesz itt 4 százalékos gazdasági bővülés.
Hajdú-Bihar megyéből kell áldás az óbudai szuperpláza megépüléséhez A német multi egyszer már megkapta az engedélyeket, mégpedig Matolcsy György akkori nemzetgazdasági minisztertől. Szatmáry Kristóf egykori miniszteri biztos viszont keresztbe tenne a terveiknek, ráad...
Nézőpont: készül az együtt 2022 A készülő összefogásra utal, hogy két, ideológiailag teljesen ellentétes párt képviselője "udvarolni" kezd egymásnak; mindenben egyetértenek mondta Mráz Ágoston Sámuel.
Tudatos közösséget teremtett az együtt művelt kert Békásmegyeren Levegőt tisztít, vegyszermentes zöldségeket ad, és közösséget is teremt az együtt művelt kert Békásmegyeren.
Matolcsy György az előbb vásárolt egy olyan luxushifit, amilyen a fiának is van A Nemzeti Bank elnöke a szemtanúk szerint tilosban parkolt a Bálnában nyílt Bang and Olufsen-bemutatóterem előtt.

Jól kitömték milliárdokkal Matolcsy unokatestvérének bankját Az NHB Bank tiszta nyeresége 700 százalékkal nőtt egyetlen év alatt a 2017-es üzleti jelentés alapján.
Tervezett szelekció: Parragh vagy Matolcsy nevet a végén? Kötelezővé tette a kormány a nyelvvizsgát 2020-tól a felsőoktatási felvételikhez, amit most a diákok 60 százaléka tudna teljesíteni írja a HVG. Az iparkamara elnöke szerint amúgy sem kell mindenkine...
Juhász Péter bejelentette az Együtt megszűnését Megszűnt a választáson csúfos vereséget szenvedő, alig egyszázalékos támogatottságot szerző Együtt így döntött a hétvégén a párt küldöttgyűlése.
Nem meglepő az Együtt megszűnése a szakértő szerint Farkas Örs szerint a pártra nincs szükség a magyar politikai kultúrában.
Juhász bejelentette az Együtt megszűnését Megszűnt az Együtt nevű párt fogalmazott.
Tavaly is elvertek csaknem 3 milliárdot Matolcsy alapítványai Tippeljen egyet, hogy ebből mennyi volt közhasznú ráfordítás!