A CIA eddigi vezetője lesz az USA új külügyminisztere

Az amerikai elnök menesztette Rex Tillerson külügyminisztert, akinek posztjára Mike Pompeót, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) eddigi vezetőjét jelöli. A CIA élére pedig a hírszerző ügynökség eddigi igazgatóhelyettese, Gina Haspel kerül.

2018. március 13. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy kis huzavona után Rex Tillersont is kirúgta Trump Donald Trump amerikai elnök kedden bejelentette, hogy menesztette tisztségéből Rex Tillerson külügyminisztert, akinek helyét a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója, Mike Pompeo veszi át.

Friss hírek
2006. március 20.: Gyurcsány nekimegy Orbánnak
2006. március 20.: "Akkor lehet megváltoztatni a választási játékszabályokat, ha abban a pártok egyetértenek"
Növelte a bíróság M. Richárd büntetését Az ítélet jogerős.
Paks 2: már csak az a cél, hogy közelítsük a 40 százalékos magyar részvételt A magyar cégeknek 18 hónapjuk van arra, hogy megtalálják a módját a paksi bővítésben valü részvételnek.
Posztmodern pásztorzenék gitáron Két kiemelkedő brit énekes-gitáros, Richard Dawson és Mike Cooper lép fel március 24-én a Trafóban. Mindkettejükre erősen hatott saját hazájuk folkzenéje, mégis meglehetősen különböző utakon járnak. [...] Bővebben!
Megvan a győri sikeredző új csapata? A Győri Audi ETO KC csapatától az idény végén távozó Ambros Martín lesz nyártól a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának vezetőedzője - értesült a román Gazeta Sporturilor című lap.

A Hezbollah ellen szólalt fel Libanonban Rex Tillerson A Hezbollah fegyverarzenálja és részvétele a térségbeli konfliktusokban fenyegetést jelent nem csupán a régióra, hanem magára Libanonra is - jelentette ki csütörtökön közel-keleti körútjának libanoni...
Az USA támogatja az egyiptomi terrorellenes műveletet Washington támogatja Egyiptom harcát az Iszlám Állam dzsihadista szervezet ellen - hangsúlyozta Rex Tillerson amerikai külügyminiszter hétfőn Kairóban.

Top hírek:
Áll az alku - 2018. 03.19. - 61. adás 1. rész Zolika és Dana bokszmérkőzésével vette kezdetét az Áll az alku! A három menetes meccs után Dórika és a 15 táska került reflektorfénybe.
Romantika az Áll az alkuban: Dórika pusziját tetováltatta magára Zolika Elvesztette padtársát az Áll az alku tetovált bokszolója, Zolika, aki szoros kapcsolatot ápolt Dórikával, akire ezúttal került a sor. Csókjait azonban megőrzi Zolika, a lány egyik pusziját még magára is tetováltatta...
Már nem titok! Dórika szerelemre lelt az Áll az alkuban! Az Áll az alku két játékosa, Dórika és Bálint voltak a FEM3 Café vendégei, annak apropóján, hogy a 23-as táskával mindketten az ˝újra játszhat˝ opciót nyitották ki, így megvan az esélyük arra, hogy egyszer újra alkudozhassanak az Igazgató Úrral. A beszélgetésből kiderült, hogy Dórika már most rengeteget nyert a műsornak köszönhetően, hisz egyik játékostársával a forgatások alatt egymásba szerettek, s azóta egy párt alkotnak.
Nem tudott spórolni az államnak a kamupártokon a Kétfarkú Kutya Párt A Kúria ugyanis elutasította a szervezet kamupártok elleni beadványát.
Rendet akarunk, nyugalmat és munkát Ne adjuk méltatlan, a hazát megvédeni képtelen, vagy arra nem is vállalkozó emberek kezébe Magyarország sorsát.
Dagad a Facebook-botrány: letiltották azt a felhasználót, aki jelentett az 50 millió embert érintő adatgyűjtésről Christopher Wylie alapította azt a céget, amely 50 millió felhasználó adatait használhatta fel politikai célokra, nem etikus módon. A férfi a botrány előtt a sajtónak szivárogtatott információkat a visszásságról, a Facebook most letiltotta a profilját.