Kósa-ügy: összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot az MSZP

A Márki-Zay elleni kémkedést is vizsgálnák.

2018. március 13. 16:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

MSZP kongresszus - Kunhalmi levelet írt a küldötteknek Az új választmányi elnök nem akar visszatérni a régi stratégiákhoz.

Kettőre csökkent az MSZP elnökjelöltjeinek száma A pártvezetői posztra egyik legesélyesebbnek tartott Kunhalmi Ágnes is visszalépett.
Permanens válságban van az ellenzék A Jobbik felszámolja önmagát, az MSZP-ben pedig az elmúlt nyolc évben nem sikerült új vezetőt kitermelni mondta a Nézőpont Intézet szakértője az M1 aktuális csatornán.
Kovács László erős MSZP-vel készülne a 2022-es kormányváltásra A pártvezetésben úgy tartják, hogy Mesterházy és Tóth közül kerül ki az MSZP új elnöke, a Medián a napokban Mesterházy mellett Kunhalmit mérte a legesélyesebbnek.
Három elnökaspiráns van az MSZP-ben Hárman indulnak az MSZP elnöki posztjáért a vasárnapi tisztújító kongresszuson: Kunhalmi Ágnes volt fővárosi MSZP-elnök, Mesterházy Attila volt pártelnök és Tóth Bertalan frakcióvezető - közölte a pár...
MSZP-párbaj: Kunhalmiék Mesterházy Attila ellen szövetkeznek Jövő héten lesz az MSZP tisztújító kongresszusa.

Vajon ki lesz az MSZP új csődgondnoka? Júniusban új elnököt választ az MSZP. A megszűnés felé menetelő párt valószínűleg utolsó tisztújítására készül. A következő hetekben kiderül, hogy ki lesz szocialisták új és egyben utolsó csődgondnoka...
Tóth vagy Mesterházy lehet az MSZP új vezetője A pártelnök-aspiránsoknak össze kell gyűjteniük 1500 tag támogató aláírását, és a politikai programjukat tartalmazó pályázatot is be kell nyújtaniuk.
Vége a neoliberális korszaknak az MSZP-ben Galló Béla politológus szerint a neoliberális korszaknak az MSZP-ben vége.
Öten is pályáznak az MSZP élére Elérte az MSZP a mélypontját, innen már csak felfelé vezet az út? Már öten pályáznak a szocialisták vezetésére többek között Mesterházy Attila és Szanyi Tibor is.
Az MSZP mostani formájában elutasítja az alaptörvény-módosítást és a Stop Sorost Az MSZP-frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a Stop Soros törvénycsomagot. Az alkotmány módosításának parlamenti vitájában a szocialisták csak a vezérszónoki k...
Hír: Gurmai Zita: Orbán konzultációja a nőkkel csak üres beszéd Ismét Gurmai Zitát választották az MSZP Nőtagozatának elnökévé. A politikust a küldöttek száz százaléka támogatta. Gurmai Zita 2001 óta tölti be ezt a posztot, vezetése alatt az MSZP Nőtagozatának lé...