Kivasalja a száj körüli ráncokat ez a masszázs - Azonnal látható az eredmény

Néhány egyszerű mozdulattal is tehetsz azért, hogy simább legyen a bőröd. Az arcmasszázs csodákat tesz a ráncokkal.

2018. március 13. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
5 dolog, amit mindenképp tegyél meg, mielőtt belevágsz a lakásvásárlásba! Saját ingatlanba költözni nem kis lépés, amit mindig nagy várakozás és tervezgetés előz meg. Sajnos azonban előfordulhat, hogy ezt az élményt olyan körülmények árnyékolják be, amik már csak a lakásvásárlás után derülnek ki. Hogy te még véletlenül se járhass így, összeszedtük, mikre érdemes figyelned, mielőtt letennéd a voksod álmaid otthona mellett.
Miről ismerszik fel a jó húsvéti sonka? Nézze meg a színét, az állagát! Legyen tömör és ne engedjen levet!
Kit Harington Párizsban részegeskedett De legalább nem kellett kidobni egy kocsmából sem.
A Nagy Duett: Kiderült, kik lesznek az idei széria sztárjai Itt vannak az első nevek a műsorból!
7 és fél évet kaphat, mert lenyúlt egy telefont és egy órát Miskolcon Piti lopásba torkollott egy Valentin-napi házibuli Miskolcon. Egy negyvenéves férfi az italtól magatehetetlenül fekvő ismerőse telefonját és óráját tette el. Most előzetesbe került, és hosszú börtönévekre számíthat. Az enyves kezű férfi az éjjeli órákban egy külvárosi presszóból hívta magával a szórakozni vágyó sértettet egy lyukóvölgyi házibuliba február 14-én.
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település

Top hírek:
Hasznos tippek a téli ruhák tárolásához: nem kell hozzá külön gardrób Egy papír zsebkendő is sokat segíthet, de számos szuper trükk létezik a téli ruhanemű tárolásához.
Tóth Andin kifogott a ˝100 évig élő˝ duettpartnere Az énekesnő megpróbálta kitalálni, ki lesz majd a párja A Nagy Duettben. Valaki, aki gyerekkorában szertornázott, szívesen lenne természetgyógyász, és egészen hosszú életkort jósol magának. Vajon ki lehet ő?
Csak a győzelemre éhes a válogatott Leekens is elvitte a csapatot a törzshelyére.
Mit csinálsz otthon, amikor senki sem figyel? Több lenne a hasonlóság az emberek között, mint hitted? Az emberek talán mégsem különböznek annyira, legalábbis a négy fal között. Van néhány dolog, amit sokan csinálnak titokban.
Az ENSZ támogatja a migrációt Brüsszelben tárgyalt az ENSZ főtitkár migrációs különmegbízottja. Tudósítónk, Nika György Brüsszelből jelentkezett be és erről is részletesen beszámolt. ...
Hadházynak miből telik luxusra? A Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommuniká­ciós igazgatója. A kormánypárti politikus az eljárás kezdeményezését azzal indokolta: az LMP társelnöke az elmúlt napokban beismerte, hogy húszmillió forintos nagyságrendben költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre, azonban az interneten elérhető vagyonnyilatkozata alapján nem látni ennek a forrását.