Roberto Baggio Debrecenben: agyukra megy a foci

Roberto Baggio ismertette kedden az "edzők edzőjével", a két éve elhunyt Horst Weinnel kidolgozott FuNino edzésmódszert a debreceni futballegyetemen.

2018. március 13. 18:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Elkaszálták a kispesti önkormányzat-féle plakátátragasztást Az NVB egyetlen plakát ügyében hozott döntést, de eltiltották az önkormányzatot a további jogsértéstől
Nem maradhatott el: az új Samsung-csúcstelefon is átesett a tortúrateszteken Hivatalosan még nem értékesítik a Galaxy S9-eket, de ez nem jelenti azt, hogy a készülékek ne jutottak volna el a tesztelők kezébe. Ilyenkor nem maradhatnak el azok a vizsgálatok sem, amelyek a telefonok tartósságát firtatják.
A tatárjárás drámai részletei tárulnak fel A magyar történelem egyik legnagyobb pusztításának, a tatárjárásnak eddig nem ismert részleteivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
MSZP-Párbeszéd: Matolcsy Györgynek le kell mondania A párt szerint az MNB elnöke fián keresztül szerezte majd 500 millió forintos villáját.
Megbukott a biztonsági átvilágításon Trump egyik tanácsadója John McEntee távozik a Fehér Házból, de az elnök közelében marad.
Az EP elfogadta Ujhelyi István jelentését az intelligens közlekedési rendszerekről A jelentést nagy többséggel szavazták meg.

Roberto Baggio Debrecenben tart előadást Magyarországon oktatja majd a világszerte elismert módszert a legendás olasz labdarúgó.

Top hírek:
Drámai a helyzet: özönlenek a migránsok Németországba főleg az EU-ból Csak 2016-ban 1,8 millió migráns özönlötte el Németországot, a legnagyobb bevándorlói tömeg a románoké volt. És 1 365 178-an vándoroltak ki.
Napi horoszkóp - március 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
64 ezer éve valami fontosat üzentek a barlangrajzokkal: a Neander-völgyiek hagyták ránk Több mint 60 ezer éves rajzokra bukkantak spanyolországi barlangokban.
Rossz hír a Samsungnak: az iPhone X még mindig gyorsabb, mint az S9 A Samsung Galaxy S9 a valaha készült legerősebb androidos okostelefon lett, de kérdés, mire elég ez az Apple tavaly bemutatott iPhone X-ese ellen.
Ilyen büntetést kapott az egymillió forinttal eltűnt postást Jogerősen háromszáz óra közmunkára ítélte a Mátészalkai Járásbíróság azt a postai kézbesítőt, aki elsikkasztotta a postai küldeményként rábízott csaknem egymillió forintot - közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya Januárban a román külkereskedelmi mérleg hiánya elérte a 775 millió eurót, ami csaknem 170 millió euróval nagyobb a tavalyi év első hónapjában mért értékhez képest - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.