Szembenéz saját rasszista múltjával a National Geographic

A lap főszerkesztője írt arról, hogy évtizedeken át rasszista szűrön át tudósítottak a világról. És ahhoz, hogy túlléphessenek ezen, muszáj előbb elismerniük.

2018. március 13. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiakadtak a National Geographic magyar előfizetői a júniusi lapszámon, pedig nagyon nem kellene Látszólag a bort iszik és vizet prédikál iskolapéldáját mutatta be a napokban az előfizetők postaládájába került friss lapszámával a National Geographic magazin. Látszólag.

A National Geographic zseniális címlapja után most a Time magazin rukkolt ki egy remek címlappal A Time magazin fennállásának 95 éve alatt soha nem készített még annyira digitális címlapot, mint amilyennel a mostani számra rukkoltak elő. Igaz, megfelelően fejlett dróntechnológia hiányában erre e...

Friss hírek
Plasztikafüggő lett a fiatal lány: Ijesztően néz ki - Fotók Ijesztő, ahogy most kinéz.
Irgalmatlan pofont kevert le a mentősnek egy nő Budapesten, mert felébresztette Az egység rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba.
Már úton vannak a disznók, melyeket génszerkesztéssel tesznek ellenállóvá Génszerkesztéssel tettek sertéseket ellenállóvá a világ egyik legköltségesebben gyógyítható állatbetegségével szemben jelentette a BBC.
Szijjártó Péter: a kárpátaljai magyar nemzeti közösséget mindig erőforrásnak tekintettük A beregszászi református templomban tartott rendezvényen Szijjártó Péter megköszönte Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszternek és Lilija Hrinevics oktatási miniszternek, hogy megjelentek az ünnepségen.
MTA: Nem tartjuk számon munkatársaink világnézeti vagy politikai elkötelezettségét, miként számos egyéb jellemzőjüket sem Közleményt adott ki az Akadémia, szeretnék folytatni a tárgyalásokat a minisztériummal, de még inkább folytatnák a kutatói munkát.
Még több képen a Ace Combat 7: Skies Unknown A múlt heti trailer után egy újabb adag screenshottal lepett meg minket a Bandai Namco az Ace Combat 7: Skies Unknownról. Ezen kívül számos érdekességet megtudhatunk a játék háttérsztorijáról is.

Koppintás lehet a National Geographic ünnepelt címlapja Egy pozsonyi grafikus plagizálással vádolja a magazint, amely szerinte az ő ötletét nyúlta le.
Történetének talán legerősebb címlapját készítette el a National Geographic Olyan grafikát készítettek a National Geographic júniusi számához, amely még a híres Afgán lány című képpel is felveszi a versenyt.

Top hírek:
Orbán: Közép-Európa hozzáad az unió erejéhez Közép-Európa nemcsak egyszerűen részese az Európai Uniónak, hanem hozzáad annak erejéhez.
Skóciából lopták az izlandiak legendás szurkolásukat Egy Európa Liga-meccsen merítettek ihletett a Stjarnan nevű csapat szurkolói.
Égett a tarló Bácsalmásnál A tűz egy gabonamezőt és egy közeli erdőt is fenyegetett
Migránsok próbáltak Magyarországra szökni - Most sem jártak sikerrel Ketten voltak, egyiküknek sem volt papírja.
Még mindig nincs hír a bajba került Mars-járóról, de állítólag van remény Porvihar bénította meg a Mars-járót, és csak a vihar elvonulása után derül ki, fel tudják-e éleszteni. A szakemberek optimisták, szerintük a csaknem 15 éve dolgozó Opportunity ezt is túléli.
Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album".