Vona Gábor most Orosházán meresztgethette a szemeit

Úgy széttrollkodták a Jobbik elnökének utcafórumát, hogy csak na.

2018. március 13. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Körözi a rendőrség az érpataki jobbikos polgármestert Vona Gábor kedvence ellen becsületsértés miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Bomlik a Jobbik: a teljes soproni csoport kilépett Nem tudják vállalni Vona Gábor és társai szovjet időket idéző módszereit. Toroczkai mozgalmához csatlakozhatnak.
Négyezer tagja sincs a Jobbiknak Szőcs Norbert kitért arra, hogy a kongresszusra való jelölések során Vona Gábor alapszervezete, a gyöngyösi is úgy delegált három küldöttet, hogy valójában csak 19 a taglétszámuk.
Lehet, hogy Vona Gábor egyszer újra Jobbik-elnök lesz A párt alelnöke, Volner János szerint megvan az esély arra, hogy Vona vissza fog térni a politikába, és az sem kizárt, hogy a párt élére.
Vona Gábor Coelhóvá változott a pártháború kellős közepén A Jobbikban versenyeznek, ki tud nagyobb hülyét csinálni magából. Vona nyert
Boros Bánk: Ez a hajó elment Vona Gábor a választások előtt mindent egy lapra tett föl, és belebukott. Lemondott, ám emberei a pártban maradtak, a frakció és a felső vezetés az ő bábjaiból áll.

Dúró: a Jobbik sokkal több, mint Vona Gábor Az országgyűlési képviselő pénteken az M1-en azt mondta: a tisztújításhoz köthető mindaz, ami meghatározza a Jobbikban kialakult helyzetet.
A Jobbik-saga végórái A vezéri intelligencia hiánya járult hozzá a legmélyebben a Jobbik jelenlegi válságához, és ebből nem lehet kiutat találni csak annyival, hogy Vona Gábor hátralép egyet.
Feltételeket szabott Dúró Dóra Dúró Dóra azzal a feltétellel mond le parlamenti mandátumáról, ha azt nem "Vona Gábor egy újabb emberének" adják át írta a Jobbik-frakcióból kizárt politikus a Facebook-oldalán.
Angard: a Jobbik-szavazók tragédiája, ami a pártban történik Vona Gábor lemondása a választások éjszakáján, a megbukott néppártosodást támogató tisztújítás, Toroczkai platform létrehozási szándéka, Dúró Dóra kizárása a Jobbikból. Címszavakban az ellenzéki pártb...
Fordulat a Vona-Terry Black perben Saját korábbi állítását cáfolta Vona Gábor a Terry Black ellen indított perének szerdai tárgyalásán. A Jobbik bukott volt pártelnöke eddig tagadta, hogy ismerte Rózsa-Flores Eduardót, most azonban bev...
Gyöngyösi már be is jelentette, nem szívesen dolgozna Toroczkaival és Dúró Dórával A baloldali fordulatot vett Jobbik elnökhelyettese, Gyöngyösi Márton ezúttal az ATV-ben tett sokat azért, hogy ismét megmutassa, az elnökséget továbbra is Vona Gábor bukott pártelnök irányítja.