Matteo Salvini szerint hiba volt az euró bevezetése Olaszországban

Az európai Unió rombol - mondta a választáson győztes jobboldali koalíció legerősebb pártjának elnöke.

2018. március 13. 19:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ausztria és Olaszország támogatását várja a magyar kormány menekültügyben Szijjártó Péter szerint ennek a két országnak a vezetői hasonlóan gondolkoznak a migrációról, mint a magyar kormány.
14. századi festményt loptak egy bolognai múzeumból Ez egy hónapon belül a második nagy festménylopás Olaszországban.
Olaszország - Berlusconi nyüzsög, az EU aggódik
Akár a horrorkoalíció is létrejöhet Olaszországban A jobbközép pártszövetség várhatóan nem tud többségi kormányt alakítani Olaszországban, ahol akár az úgynevezett horrorkoalíció is létrejöhet - mondták az InfoRádió által megkérdezett szakértők. Az In...
Egy tucatot mutatunk Olaszország legszebb falvaiból Nem a leghíresebb látnivalók, de garantáltan életre szóló élményt nyújtanak.
Nem rázta meg a piacokat az olasz választás a populisták győzelme az új európai norma Sokan azt várták, hogy az olasz választások okozta káosz (a populista pártok győztek, de egyelőre nem látszik stabil kormány alakításának a lehetősége) eladási hullámot generál a különböző eszközök pi...

Líbiából induló migránsok tűntek el a tengeren Nagy valószínűséggel a Földközi-tengerbe veszett 21 migráns útban Líbiából Olaszország felé - adta hírül kedden a Nemzetközi Migrációs Szervezet.
Salvini: Kivételes győzelmet arattunk A vasárnapi olaszországi választásokon győztes jobboldali koalíciónak „joga és kötelessége kormányozni”, a Liga pedig kész meghatározni ennek irányát – mondta Matteo Salvini, a r...
Patthelyzet Olaszországban a választás után A populista Öt Csillag Mozgalom (M5S) nyert, de nem lesz képes kormányt alakítani.
Hónapokig elhúzódhat majd az olasz kormányalakítás Az értelmetlen, többnyire arányosnak tekinthető választási rendszer miatt hónapokig elhúzódhat a kormányalakítás a vasárnapi választásokat követően Olaszországban.
Az a kérdés, hogy az olaszoké marad-e Olaszország Történelmi választóvonalhoz érkezett Olaszország, ahol március 4-én parlamenti választásokat tartanak. A voksolás tétje nem kicsi: bevándorlóország lesz a napfényes Itália vagy sem? De talán még ennél...
Babis: Csehország biztosan nem fogad be menekülteket a kvóták alapján A visegrádi négyek: Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia egy közös projekt keretében nagy pénzösszeggel járult hozzá az Olaszország által kezelt alap támogatásához.