Nem ért egyet Gyurcsány az MPSZ-Párbeszéd árnyékkormány tagjaival

A DK-elnök szerint politikusokból kell állnia egy lehetséges kormánynak.

2018. március 13. 20:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zengzetes találkozás! KDNP: Mit tesz Magyarország az üldözött keresztények megsegítése érdekében? Gyurcsány: jobban tennék, ha csendben maradnának!

Gyurcsány: A fideszesek a gyűlölet lovagjaivá válnak Rétvári államtitkár: Gyurcsánynak jót tenne, ha tükörbe nézne. A Jobbik is diktatúrázott a parlamentben.
Gyurcsány a főzési tanácsok után, most vébé tippjátékot indított A DK elnöke úgy tűnik, hogy a politikai érvekből kifogyott, mindent bevet, hogy felhívja magára a figyelmet
Politikai felhangokról beszélt Gyurcsány miniszterének felmentésekor a bíró Nyolc év után első fokon felmentéssel zárult az a büntetőügy, amelyben a Postapalota eladása miatt hűtlen kezeléssel vádolták a Magyar Posta korábbi vezetőit. Tóth Erzsébet bíró finoman odamondogatot...
A nemzeti szuverenitás kulcskérdés Amikor kiderült, hogy a Gyurcsány-kabinet határvédelem helyett vízágyúra fordította a célzott uniós forrást, sokan hazaárulást kiáltottak.
Gréczy: Gyurcsány Ferenc meghatározó politikus marad Nemsokára a baloldal újraegyesítésére tehet kísérletet Gyurcsány Ferenc, az esetlegesen létrejövő új pártot azonban a volt kormányfő semmiképpen nem vezetheti.

Keménymag: Gyurcsány Ferenc sajátos megemlékezése Trianon évfordulóján Gyurcsány Ferenc a megemlékezés különös formáját választotta. Szó volt robotikáról és géntechnológiáról. A felszólalást láthatóan politikus társai sem tudták értelmezni.
Ungár Péter arca mindent elárul arról, mit gondol Gyurcsány Ferencről Gyurcsány Ferenc mai felszólalásával vidám pillanatokat okozott a parlamentben, amit már az LMP képviselői sem tudtak rezzenéstelen arccal hallgatni. Aztán Vadai Ágnes is bekapcsolódott a szempárbajba...
Ez az, amit Gyurcsány Ferenc sosem élhet át
Czeglédyre vallott a vádlott Az MSZP és Gyurcsány Ferenc ügyvédjeként ismert Czeglédyt egy másik ügyben mintegy hatmilliárd forintos költségvetési csalással gyanúsítják.
Meghalt Totó, Gyurcsány Ferenc kutyája Totó kutya hű társa volt a DK elnökének, amikor Gyurcsány még miniszterelnök volt, Putyinnal is cimborált a kutya.
Nyilvánossá tennék a kémügyet Elutasította kedden a Kúria a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőit a kémkedés vádja alól jogerősen felmentő ítélet felülvizsgálatát.