Az FPÖ ellenzi, hogy a Soros-egyetem Bécsben is jelen legyen

Ameddig a szociáldemokraták, a zöldek és a liberálisok üdvözölték a hírt, miszerint a Soros-egyetem Bécsben is alapít egy campust az Otto Wagner Kórház területén, addig az FPÖ felháborodását fejezte ki az események kapcsán.

2018. március 13. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Duplájára nőtt az iszlamista terrortámadások száma az unióban Az elmúlt napokban ismét központi téma volt a migráció. Itthon az országgyűlés elfogadta a Stop Soros törvénycsomagot, de szó volt több, bevándorlókhoz köthető bűncselekményről is. Az Europol legfriss...

Bajban Soros embercsempész hajói: Málta sem engedi kikötni őket Korábban az olaszok is megtagadták a kikötést.
Betartották választási ígéretüket Magyarország biztonságát garantálja az országgyűlés által elfogadott Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás. Erről a miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt. Gulyás Gergely hangsúlyozt...
Osztrák-olasz cselekvők szövetsége a migrációs változásért Dániával együtt paradigmaváltáson dolgozik Bécs és Róma.
Kész a terv, amely már Európa határain kívül megállítaná a menedékkérőket Korábban ezt javasolta Orbán Viktor, sőt Soros György is. Az EU vezetői jövő héten döntenek róla.
Soros György és fia: az EU fő bajai a 2004 után csatlakozó országok okozzák A New York Timesba írtak cikket arról, mennyivel fontosabb is Macedónia névváltoztatása, mint amennyire annak tűnik.

Olcsó munkaerőt telepítene Európába Soros György Az Európai Bizottság háromszor annyit szán a határigazgatás finanszírozására a következő költségvetési ciklusban, mint az előző években.
Soros György készül valamire, most bevásárolta magát a New York Times-ba Soros egyik befektetési ügynöksége, a Soros Fund Management LLC több mint 3 millió dollár értékben vásárolt New York Times részvényeket.
Bevándorláspárti az Unió javaslata A Brüsszel által előterjesztett uniós költségvetési tervezet egyértelműen a bevándorlást segítené, ezért az káros és veszélyes a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint. Hidvéghi Balázs megjegyezte az...
Jövő szerdán szavazhat az Országgyűlés az alkotmánymódosításról és a Stop Sorosról Az alaptörvény hetedik módosítása, valamint a Stop Soros törvénycsomag zárószavazását is várhatóan jövő szerdán tartja a Ház.
Olaszország végre észhez tért Több mint 600 migránst mentett ki múlt szombaton a Soros Györgyhöz köthető SOS Mediterranee nevű francia civil szervezet hajója a Földközi-tengerből.
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.