Manchesterben már nem lesz továbbjutás

2018. március 13. 22:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Lélektelen játékkal, simán esett ki a Manchester United a Bajnokok ligájából A másik nyolcaddöntőn az AS Roma idegenben lőtt góllal ment tovább a Shakhtar ellen.
Továbbjutott a Roma és a Sevilla
Egy mondat arról, mit adott ennek az országnak a NER egyetlen nap alatt Hiába olvasod végig, úgysem hiszed el. Pedig minden szava igaz.
Ben Yedder simán mesterhármast lőhetett volna
Tíz magyar képzőművész munkái az Egyesült Államokban Tíz kortárs magyar képzőművész munkáit mutatja be az Egyesült Államok jelentős művészeti vásárain a Hungary Emerging című kiállítás; a program nyerteseit kedden hirdették ki.
A Sevilla elkezd cserélgetni, hogy menjen az idő

Top hírek:
Drámai a helyzet: özönlenek a migránsok Németországba főleg az EU-ból Csak 2016-ban 1,8 millió migráns özönlötte el Németországot, a legnagyobb bevándorlói tömeg a románoké volt. És 1 365 178-an vándoroltak ki.
Borbély Alexandra is Jászai Mari-díjat kapott - Íme, a kitüntetettek listája Átadták a Jászai Mari- és a Kiváló Művész-díjakat.
Napi horoszkóp - március 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ilyen büntetést kapott az egymillió forinttal eltűnt postást Jogerősen háromszáz óra közmunkára ítélte a Mátészalkai Járásbíróság azt a postai kézbesítőt, aki elsikkasztotta a postai küldeményként rábízott csaknem egymillió forintot - közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Felgyorsítanák a tőkepiaci unió megvalósítását Az Európai Bizottság a tőkepiaci unió megvalósítása érdekben javaslatokat terjesztett elő az alternatív finanszírozási források előmozdítására és a határokon átnyúló befektetések akadályainak lebontására - közölte Valdis Dombrovskis, az uniós bizottság pénzügyi stabilitásért, pénzügyi szolgáltatásokért és tőkepiaci unióért felelős alelnöke sajtótájékoztatóján hétfőn.
Nőtt a román külkereskedelmi mérleg hiánya Januárban a román külkereskedelmi mérleg hiánya elérte a 775 millió eurót, ami csaknem 170 millió euróval nagyobb a tavalyi év első hónapjában mért értékhez képest - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.