Manchesterben már nem lesz továbbjutás

2018. március 13. 22:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Az undort látom Messi arcán, sajnálom Argentína vb-győztese fakadt ki. 49 labdaérintéssel fejezte be a horvátok elleni meccset Messi.
Bruce Willist hamarosan szénné égetik
Megint menekültek százai fulladtak a tengerbe a líbiai partoknál Egyre súlyosabb a helyzet a Földközi-tengeren.
Júliusig minden kávéautomatába beköltözik a NAV Az NAV automata felügyelője azt is jelzi, hogy mikor kell feltölteni a gépet.
Már elkészült az ítélet a Sargenti-jelentés alapján Az EP állampolgári jogokkal, illetve bel- és igazságüggyel foglalkozó bizottsága jövő hétfőn szavaz a Magyarországról szóló jelentésről.
Veszprémből igazolt válogatott átlövőt a Ferencváros Ancsin Gábor érkezésével alaposan megerősödött a zöld-fehér csapat.

Top hírek:
Orbán: Közép-Európa hozzáad az unió erejéhez Közép-Európa nemcsak egyszerűen részese az Európai Uniónak, hanem hozzáad annak erejéhez.
Skóciából lopták az izlandiak legendás szurkolásukat Egy Európa Liga-meccsen merítettek ihletett a Stjarnan nevű csapat szurkolói.
Égett a tarló Bácsalmásnál A tűz egy gabonamezőt és egy közeli erdőt is fenyegetett
Migránsok próbáltak Magyarországra szökni - Most sem jártak sikerrel Ketten voltak, egyiküknek sem volt papírja.
Még mindig nincs hír a bajba került Mars-járóról, de állítólag van remény Porvihar bénította meg a Mars-járót, és csak a vihar elvonulása után derül ki, fel tudják-e éleszteni. A szakemberek optimisták, szerintük a csaknem 15 éve dolgozó Opportunity ezt is túléli.
Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album".