Továbbjutott a Roma és a Sevilla

2018. március 13. 22:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az AS Roma leigazolta Kluivertet Az AS Roma leigazolta Kluivertet hir átigazolás olasz AS Roma Justin Kluivert panucci p, 06/22/2018 - 20:19 ...

A bagolykalács adott esélyt a bányatelepi nőknek Maroknyi roma fogott össze, hogy egy kicsit jobb legyen az élet a külvilágtól elzárt faluban.
A Roma hosszabbított a sikeredzővel A Roma hosszabbított a sikeredzővel hir átigazolás AS Roma olasz panucci h, 06/18/2018 - 20:21 Jim Pallotta ...
Kolarov tökéletes szabadrúgásával vezetnek a szerbek Costa Rica ellen A Roma ballábas specialistája 23-ról csavart Navas kapujába. 20 perc van még a meccsből.
A rendőrség még nyomozna a gyermekbántalmazással vádolt igazgató ellen, aki a tankerület szerint ártatlan A volt fideszes polgármester a gyanú szerint egy roma gyereket bántalmazott, a tankerület azonban a meghosszabbított nyomozás ellenére sem függeszti fel.
Az AS Roma új stadionja miatt tartóztattak le kilenc embert Új stadion még nincs ugyan, de balhé már van az építkezéssel kapcsolatban.

Nyomorban élő roma gyerekek táboroztatására gyűjtenek Gyöngyösi és miskolci, szegregátumokban élő roma gyerekek tölthetnek öt napot nyaralásként egy tanyán, ahol játszva és élményekkel tanulhatnak, kikapcsolódhatnak. A nyaralás egyben az önbecsülésük er...
Alisson szinte biztos, hogy nem lesz a Liverpool kapusa Az AS Roma kapusa nem a Liverpoolhoz menne, ha választhat Mon, 06/11/2018 - 19:02
Ukrán szélsőségesek vertek szét egy roma tábort A hatóságok garázdaság miatt nyomoznak ügyben.
Durván csökkentették az ORÖ-elnök fizetését Több roma képviselő szerint elfogyott a levegő Farkas Flórián embere körül.
A szegregációval nem boldogult, mégis roma felzárkóztatási biztos lesz Balog Zoltán Közvetlenül Orbán Viktor iránítása alatt dolgozik majd. Kötelezettségszegési eljárás, ORÖ-botrány nem kizáró ok.
A tarkóm alapján nem mondod meg, hogy cigány vagyok Roma származású dumaszínházas humorista tízezres rajongótáborral. Egyik fő célja, hogy pozitívabb színben tüntesse fel a cigányságot. Lakatos Lászlóval beszélgettünk.