Vona Gábor tizenkét pontba foglalta elképzeléseit

A Batthyány-örökmécsest körbezáró tér háromnegyedéig telt meg Jobbik-szimpatizánsokkal. A rendezvényen felszólalt Jakab Péter, a párt szóvivője, Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke, de felszólalt Volner János frakcióvezető és Vona Gábor pártelnök is.

2018. március 15. 16:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kutya sem volt kíváncsi Vonáék családi napi rendezvényére Vona Gábor most épp jobbikos családi napon volt Hevesben, ahol nem sokan voltak kíváncsiak focitudására.

Novák Előd: A Jobbik jelenlegi vezetői Vona Gábor bábjai A korábbi alelnök nem bánt kesztyűs kézzel egykori pártjával és korábbi vezetőjével, Vona Gáborral. A harc folytatódik.
Vona Gábor már nem is politikus: egy celeb, egy popsztár Barnul a Lido di Venezián, átugrik Balatonfüredre, ahol kiskutyát ment, majd vb-tippversenyt hirdet. Celebség a köbön!
Megbuktatnák új elnöküket a jobbikosok Sajtóértesülések szerint a bukott Vona Gábor visszatérését készítheti elő az ötlettelen, krízist kezelni képtelen új pártvezetés. A Jobbik korábbi pártelnöke állítólag azt tervezi, hogy a következő ti...
Az internet népét megihlette Vona Gábor olasz luxusutazása Nem kegyelmeztek a pártját csőd-közelbe lavírozó ex-pártelnöknek, szabályszerűen szétszedték a mediterrán hepaj miatt.
Egzisztenciális kármentésben az ellenzék Három hónappal a választások után sem sikerült megkapaszkodniuk az ellenzéki pártoknak derült ki a Medián kutatásából. A két egykori miniszterelnök-jelölt, Szél Bernadett és Karácsony Gergely népszer...

Egyetlen dolog árnyékolja be a Fidesz kárörömét: Vona Gábor nem szív eléggé Akkora kormányzati hátszélben építi új pártját a Mi Hazánk, hogy már az is csoda, hogy Dúró Dórának nem kell kontyba raknia a haját. A Jobbik helyzete ennél lényegesen kellemetlenebb: ha bármilyen vi...
Csődbe kormányozta a Jobbikot, ezt luxusnyaraláson piheni ki Vona Gábor Nem könnyű tönkretenni egy pártot, valahol ki kellett ereszteni a gőzt. Az elit Lido di Venezia-ra esett a választása.
Pártszakadás után: Vona Gábor csődbe taktikázza a Jobbikot Az egyik legfontosabb kérdés a pártégés kapcsán: mi a szerepe Vona Gábornak a történtekben? Elemzés.
Toroczkai a 888-nak: Vona kész bárkinek eladni a Jobbikot Ásotthalom polgármesterével, Toroczkai Lászlóval beszélgettünk a Mi Hazánk Mozgalom zászlóbontásáról, a Jobbikkal való együttműködés kérdéséről és arról, hogy Vona Gábor és a Jobbik vezetősége bárkine...
Vona Gábor kampányára herdálta el a Jobbik az adományokból befolyt összeget Morális értelemben ennél lejjebb már nem biztos, hogy képes tovább süllyedni a párt, de ki tudja.
Vona "néppártosodása" gyakorlatilag kettétörte a Jobbikot Egy friss kutatás szerint soha nem tapasztalt megosztottság uralkodik jelenleg a Jobbikban. Vona Gábor néppártosodása gyakorlatilag teljes kudarcként értékelhető.