Figyelmeztet az FBI: amerikai atomerőművek is hackerek célpontjai lehetnek

Legalább két éve folyamatosan orosz hackerek próbálnak támadásokat intézni amerikai érdekeltségek és az infrastruktúra ellen - olvasható az FBI csütörtökön publikált jelentésében. A szervezet arra...

2018. március 16. 14:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Budapest és Magyarország egyre népszerűbb úti cél Budapest és Magyarország egyre népszerűbb úti cél, most kezdi elfoglalni azt a helyét a nemzetközi turisztikai piacon, ahová kerülnie kell - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) alelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.
Jön az "önpusztító" Gmail-üzenet, a titkos üzemmód Nemcsak kinézetében újul meg hamarosan a Gmail, a Google levelezőrendszere, hanem új szolgáltatások is lesznek rajta. Az egyik ilyen, hogy beállíthatjuk, mikor tűnjön el az elküldött levelünk.
Rekordév volt a tavalyi a magyar turizmus számára Magyarország egyre népszerűbb úti célnak számít....
Kisokos: te tudod, hogyan kell locsolni? Itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy egyre több időt töltünk kertjeinkben, ám ezzel párhuzamosan a kerti munkálatok is aktuálissá válnak, kertjeink és növényeink vízigénye is megnő. Mindez egyszerű műveletnek tűnhet, de mégsem az. Mikor és mennyi vizet locsoljunk? Egy szakértő segít eloszlatni a tévhiteket.
Musk komoly titkot árulhatott el dühében, miközben kiosztotta az Economistot Elon Musk kemény kommentárt fűzött hozzá az Economist egyik cikkéhez a Twitteren, amelyben arról írtak, hogy az amerikai elektromosautó-gyártónál hamarosan újabb tőkeemelést hajthatnak végre. A Tesla...
Ábrán mutatjuk az építőipari termelés alakulását volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100

Top hírek:
Pozitívra javította a lengyel adósosztályzat kilátását a Standard & Poor's A szilárd külső kereslet hajtotta erőteljes gazdasági növekedéssel indokoltáka döntést.
Végre találtak egy Orbánt nem bántó nyugati elemzést Donald Trump példát vehetne a magyar kormányról.
Idén új értelmet nyerhet a fekete arany Miközben a részvénypiacok jócskán próbára teszik a befektetők idegeit, az olaj árfolyama külön utakon jár. Ennek oka, hogy a világgazdasági bővülés érett szakaszba lépett, ami fokozza a nyersanyagok így az olaj iránti keresletet is. Az emelkedő olajár hatására természetesen a kitermelés növekedésére is számítani lehet, a K&H befektetési szakemberei szerint azonban a jelenlegi környezetben aranyat érhet egy olajpiaci befektetés.
Tűz ütött ki egy szegedi iskolában Tűz ütött ki egy iskolaépület különálló, téglaépítésű tornatermében a szegedi Madách utcában szombat hajnalban, a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.
Ilyen időre számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Nem adták könnyen a legjobb hozamot a befektetési alapoknál Megnéztük hogyan teljesítettek az első negyedévben a legjobb befalapok.