A szlovén kormányfő lemondása nem okoz jelentős változást

Miro Cerar szlovén kormányfő előző napi lemondása nem okoz jelentős változást az országban - vélekedtek egyöntetűen a szlovén lapoik csütörtöki kommentárjaikban.

2018. március 17. 0:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A szlovén államfő nem jelöl ideiglenes miniszterelnököt Borut Pahor szlovén elnök arról tájékoztatta a nemzetgyűlést, hogy nem jelöl ideiglenes miniszterelnököt a két hete leköszönt kormányfő, Miro Cerar helyébe, és április 14-én hozza nyilvánosságra d...
Hivatalosan is megállapították Cerar lemondását A szlovén nemzetgyűlés kedden hivatalosan is megállapította Miro Cerar szlovén miniszterelnök lemondását - jelentette a szlovén közszolgálati televízió (RTV)

Friss hírek
Súlyos merényletre készül a Heinz: itt a majcsöp! A Heinz készen áll arra, hogy legalizálja a világ egyik legnagyobb gasztronómiai ballépését: a majonézzel kevert ketchupot, azaz a mayochup-öt. Az erről szóló witteren indított szavazásra már...
Nyugtat a kormány! - Nem nyúlnak bele brutális eszközzel a lakáspiacba Érdekes levelet kaptunk pár napja arról, hogy egy olvasónknak az I. kerületi, egyedi helyrajzi számmal rendelkező, garázs besorolású ingatlanának tulajdoni lapjára a Magyar Állam elővásárlási jogot...
Kylie Jenner multimilliomost csinált két barátból A néhány száz dollárosnak indult vállalkozás ma már 40 milliót ér.
Nehéz dolog Trump nyilatkozatain kiigazodni Az amerikai elnök folyamatosan - hol pozitív, hol negatív - meglepetésekkel szolgál. A piacok éppen emiatt hasonlóan kiszámíthatatlanul mozognak.
Megdorgálta Magyarországot az amerikai NATO-nagykövet Magyarországnak nem lenne szabad az Ukrajnával szemben fennálló problémáit a NATO szintjére emelnie - jelentette ki Kay Bailey Hutchinson amerikai NATO-nagykövet egy kijevi biztonságpolitikai fórumon...
Felhőkarcolót építenek a malacoknak A forradalmi találmányt először Kínában mutatják be.

Csak ürügy lehetett a magyar vasút a szlovén kormányfő lemondásakor Meglehet, Miro Cerar hosszú távú céljai érdekében engedte most el az ország vezetését.
Előrehozott választások jöhetnek Szlovéniában a kormányfő lemondása után Miro Cerar azzal indokolta lemondását, hogy szerinte egyesek meg akarják állítani Szlovénia fejlődését.
Lemondott a szlovén kormányfő Lemondott Miro Cerar szlovén kormányfő szerdán este, miután a szlovén legfelsőbb bíróság megsemmisítette a kormány csaknem egymilliárd eurós kiemelt projektjéről.

Top hírek:
A stadionépítésen csúszott el ez az orosz oligarcha, aki nem a jó emberrel barátkozott A gazdasági bűnözés elleni harcnál sokkal többről szól a több mint egymilliárd dolláros vagyont felhalmozott oroszországi oligarcha, Zijavudin Magomedov őrizetbe vétele.
Emelkedéssel zártak az európai tőzsdék Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön egy sor kedvező vállalati gyorsjelentés és a Szíria körüli feszültség enyhülése nyomán.
Két tavat találtak a kanadai jégtakaró alatt Két tavat találtak kutatók több mint 500 méterrel a kanadai jégtakaró alatt.
Februárban is bővült az építőipar Még mindig az EU-s beruházások húzzák a szektort, de egyre több lakás is épül.
Ezért ne halogassa az e-matrica vásárlást Karbantartást végeznek, ebből adódhatnak problémák.
Megjött a kormány választási ajándéka Érkeznek a rezsicsökkentett gázszámlák.