A kormánypárti képviselők nem vesznek részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén

Kampányakciónak tartják, ezért nem vesznek részt a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság csütörtökre összehívott ülésén - tájékoztatta a Fidesz-frakció kedden az MTI-t.

2018. március 27. 14:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

4,4 százalékkal nőtt a magyar GDP Sprintel a Fidesz-féle pannon puma.

Fölényes Fidesz győzelmek Vasárnap négy helyen: Balmazújvárosban, Pásztón, Felcsúton és a Vas megyei Sorkikápolnán tartottak időközi választást. Két helyen független jelölt nyerte a voksolást. Felcsúton fölényes győzelemmel ny...
Pásztón szoros volt a polgármester-választás, de úgy tűnik, győzött a Fidesz 77 százalékos feldolgozottságnál a fideszes Farkas Attila alig több mint 100 szavazattal vezet a független Dömsödi Gábor előtt.
Részvétét nyilvánította a Fidesz Kerényi Imre halála miatt Kerényi Imre színházi-rendezői tevékenysége mellett fontos szerepet töltött be a jobboldali értelmiség kulturális életében, a Fideszt támogató Polgári Körök működésében és megszervezésében.
Fidesz-frakció: a szocialisták elvettek egyhavi fizetést az emberektől A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja azt írta, amikor a szocialisták kormányon voltak, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét, és azt mondták nekik, el lehet menni innen. 
Eljátsszák, mintha volna értelme a rendkívüli parlamentnek Először a Jobbik és az LMP jelentette be a rendkívüli ülést, most az MSZP-Párbeszéd. Pedig a Fidesz miatt eleve reménytelen.

Hatalmas, növekvő fölényben a Fidesz-KDNP A Fidesz-KDNP négy közvélemény-kutató intézet méréseinek átlaga alapján az előző havihoz hasonlóan 53 százalékot érne el egy most vasárnap tartandó választáson.
Örülhet a Fidesz, már nem imádják annyian Ferenc pápát
Kirúgnának minket az EU-ból? Megint leoltották az Orbán-kormányt Magyarország nem illiberális demokrácia, hanem liberális autokrácia, állítja egy német tanulmánykötet. Az alapvető szabadságjogok érvényben vannak, ugyanakkor a Fidesz minden hatalmi ágat kontrollál. ...
Soros György megbízható szövetségese lobbizik a Fidesz kirúgásáért a Néppártból Anna Maria Corazza Bildt a liberális brüsszeli lap, a Politico hasábjain követelte, hogy a Fideszt rúgják ki az Európai Néppártból. Mindezt egy olyan mondat kapcsán, amely el sem hangzott, amelyet ő m...
Török Gábor: Ez nem a Fidesz, hanem Orbán Viktor egyeduralma A politológus utolsó interjúját adta a Heti Válasznak, a mostani rendszerről és az Orbán utáni időkről is beszélt.
Fidesz: Gyurcsányék folyamatosan emelték a rezsit Szerintük azok kérik a 12 ezer forint támogatás kifizetését a nem gázzal fűtőknek is, akik folyamatosan emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz árát.