VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt

Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.

2018. április 16. 3:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

VV Fanni ügy: megvan a koronatanú, aki együtt autózott a gyilkossal Miközben Fanni a csomagtartóban hevert - holtan.

Bebetonozhatták VV Fanni holtestét A Bors beszámolója szerint az eltűnt VV Fanni unokatestvére úgy véli, hogy a valóságshow-szereplőt bebetonozták.
VV Fanni édesanyjának újabb problémával kell szembenéznie Egy rejtélyes idegen sms-eket küldözget hajnalban VV Fanni édesanyjának.
Gyárfás példája dühíti VV Fanni elrablóját B. László szeretne végre arcát vállalva megszólalni VV Fanni ügyében, de a média megkereséseit rendre elutasítja az ügyészség. A Fenyő-gyilkosság miatt meg­vádolt Gyárfás Tamás vajon miért teheti ezt ...
Így vizsgálta az FBI VV Fanni gyilkosát Az egyik kedvenc módszerüket alkalmazták.

Bányatóban van VV Fanni holtteste az FBI szerint A hatóságok az ország egész területén keresték a lányt, illetve a holttestét, de a kutatások eddig nem jártak eredménnyel. Nemrég az FBI is beszállt a keresésbe.
Erre az eredményre jutott az FBI VV Fanni ügyében Két amerikai nyomozó, egy hétig dolgozott az eseten.
Heti horror VV Fanni rejtélyes eltűnéséről, életéről és valószínű haláláról a média hetente friss hírekkel szolgál. Egy bűntény anatómiája.
Újabb bicikliutat próbálhat ki! Ha már unja a Balaton és a Velencei-tó körüli bicikliutakat, akkor van egy jó hírünk: újabb kerékpárutat adtak át. Igaz, hogy nem építettek külön bicikliútvonalat, a túrázóknak kis forgalmú mellékutak...
A Fertő tótól a Balatonig biciklizhetünk Biztonságosan kerékpározhatunk a magyar tengerig.
Bodor Johanna koreografál az operett legek fesztiválján A koreográfus két segítőjével a Marica grófnő mozgásvilágát állítja össze a Fertő-tónál megrendezett fesztiválon. [...] Bővebben!