Liptai Claudia nagyon dögös ruhában vezette A Nagy Duettet - Fotók

Liptai Claudia szexi ruhában tért vissza A Nagy Duett műsorvezetőjeként.

2018. április 16. 12:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajon mikor lesz esküvő? Nagyon titkolózik a magyar sztárpár Liptai Claudia lagzija után ezt a sztáresküvőt várják a legtöbben az idén.

Liptai Claudia várja, hogy Amerikában felfedezzék Ugyanott, ahol Arnold Schwarzenegger sztárrá válása is elindult.
Megható üzenettel köszöntötte férjét születésnapján Liptai Claudia A műsorvezető egy képes összeállítással és egy csodálatos üzenettel adott hálát Pataki Ádámért. Nézd meg, mit írt neki!
Gusztustalan, amit Ábel Anitával tettek Az utóbbi hónapokban már Tóth Vera és Liptai Claudia is így járt.
Most van a csúcson! Liptai Claudia ma lett 45 éves, és szexibb, mint valaha Végre boldog és ez meg is látszik rajta.
Rúzsa Magdi másfél évig nem fog fellépni Budapesten Gajdos Tamás 60 éves és baromi jó formában van, Győzike hányattatásairól film készül, és felkerült a netre egy rakás fotó Liptai Claudia esküvőjéről. Hírek.

Hatalmas viharral kezdődött és Liptai Claudia könnyeivel folytatódott az esküvő "Amikor reggel felkeltem, már dörgés és villámlás volt, és ez egyre csak rosszabb lett. Ott álltam, és persze biztos van egy drámai véna bennem , de azt mondtam, hogy nekem senki ne mondja, hogy...
A Nagy Duett best of - hétköznap 20.00 Ajánló - A Nagy Duett Best Of I.: hétköznap esténként 20.00-kor a Zenebutikon!
Hatalmas örömhírt jelentett be Balázs Andi! Megnyerte A Nagy Duettet és levetkőzte Kasszás Erzsi szerepét: Balázs Andi most egy újabb örömhírt jelentett be.
Micsoda show: a VOLT-on énekelt Pachmann Péter A Nagy Duett negyedik évadának nyerteseként Pachmann Péter már bemutatta, mennyire él a színpadon, kedden pedig a VOLT Fesztiválon a Midlife Crisis házibuli-zenekar énekeseként élesben is debütált.
Kvíz: Mindent tudsz Nagy Adriról? A Nagy Duett legutóbbi évadának egyetlen női zsűritagja tele van érdekesebbnél érdekesebb történetekkel. De vajon ismered-e mindet? Töltsd ki a kvízünket, és derítsd ki!
Tápai Szabina megvillantotta pocakját - szerinted kisfiú vagy kislány érkezik? A Nagy Duett közben jelentette be a kismama, hogy várandós, a baba nemét azonban még nem hozta nyilvánosságra. A néphit szerint a pocak formájából lehet következtetni a születendő gyermek nevére. Nézd...