Venezuelaiak szálltak meg Balatonőszödön, de nyugalom, magyar felmenőkkel rendelkező, katolikus, szakképzett emberek voltak, és már amúgy sincsenek ott

Siófok fideszes képviselője elejét vette, hogy az ott élők határozottan, hangosan és érthetően fejezzék ki a véleményüket. Ezek a menekültek nem azok a menekültek!

2018. április 16. 13:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagyon morbid, de igaz: öngyilkosság-automatát mutattak be Amszterdamban Nagyon megosztotta a holland temetkezési kiállítás látogatóit ez a találmány.
Nicole Kidman talpig aranyban tündökölt - Ilyen dögös ruhát húzott a díjkiosztóra Ő volt az esti ACM Awards gála legszebbje.
Minden sarkon migránsokkal riogattak a szegény falvakban Hiba nélkül működött a szegény falvakban a kormány migránsellenes kampánya. A félelem felülírta a hétköznapi megélhetési gondokat. Az Abcúg riportja.
Poggyász - szombat 12.15 Hogyan lehet világhírűvé tenni egy konyhát? A Poggyász következő adásában erre is fény derül!
Madonna a fenekén próbálta ki az arcmaszkot Hiszen a bőr az bőr, bárhol is legyen.
Károkat okozhat a kereskedelmi háború Ugyan a viszály leginkább az amerikai és kínai kereskedelmi kapcsolatokat érintheti, de mindenképp lesz lecsapódása Európában is.

Migránspánik Balatonőszödön - venezuelai magyaroktól rettentek meg a helyiek Migránsokat költöztettek a balatonőszödi volt kormányüdülőbe, futott végig a hír a választások előtt a Facebookon. Kiderült, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat venezuelai magyarokat mentett ki a lassa...

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.