Szét akarta választani verekedőket, életveszélyes sérüléseket szenvedett

Brutális szegedi hajnal.

2018. április 16. 13:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Szét akarta választani verekedőket, életveszélyes sérüléseket szenvedett Brutális szegedi hajnal.
Nagyon morbid, de igaz: öngyilkosság-automatát mutattak be Amszterdamban Nagyon megosztotta a holland temetkezési kiállítás látogatóit ez a találmány.
Nicole Kidman talpig aranyban tündökölt - Ilyen dögös ruhát húzott a díjkiosztóra Ő volt az esti ACM Awards gála legszebbje.
Több romániai kórházban tüntettek a bérükkel elégedetlen dolgozók Béremelést szeretnének a román egészségügyi dolgozók.
Minden sarkon migránsokkal riogattak a szegény falvakban Hiba nélkül működött a szegény falvakban a kormány migránsellenes kampánya. A félelem felülírta a hétköznapi megélhetési gondokat. Az Abcúg riportja.
Poggyász - szombat 12.15 Hogyan lehet világhírűvé tenni egy konyhát? A Poggyász következő adásában erre is fény derül!

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.