Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra

Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.

2018. április 16. 15:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kocsis Máté Horváth Csaba hazudozásairól Ha Horváth Csabán és Karácsony Gergelyen múlna, újra szétlopnák és eladósítanák a fővárost, valamint illegális bevándorlók tömegeit költöztetnék laktanyákba és önkormányzati lakásokba.
Fidesz: Horváth Csaba csak hazudozással tudja felhívni magára a figyelmet Ha Horváth Csabán és Karácsony Gergelyen múlna újra szétlopnák és eladósítanák a fővárost, valamint illegális bevándorlók tömegeit költöztetnék laktanyákba és önkormányzati lakásokba.
Az MSZP alakuló frakcióülést tart szerdán A képviselőcsoport új vezetőjét a leköszönt elnökség javaslatára választják meg
Morvai Kisztina: a mostani pajtások könnygázát szívtuk nyolc éven át Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az új-jobbikosokat együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az egyesült ellenzék szombati tüntetésé...
Kunhalmi Ágnes is tüntet Az MSZP részéről ő mond majd beszédet
Az NVI értetlenül áll az MSZP közleménye előtt A Nemzeti Választási Iroda nem érti az MSZP által neki címzett kérdéseket.

Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes is szeretne az MSZP elnöke lenni A párt jelenlegi vezetője, Molnár Gyula korábban lemondott a választási vereség miatt. Az MSZP és a Párbeszéd szövetsége várhatóan megmarad.
Új kormányzás lesz - erősítette meg a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter - a nap hírei Országgyűlési frakciószövetség létrehozását javasolta a Párbeszéd és az MSZP között a szocialisták távozó elnöke. Megkaphatják elmaradt munkabérüket és végkielégítésüket a Malév dolgozói.
Új kormány jön létre, nagy részben új emberekkel, új struktúrával - jelentette be Orbán Viktor - a nap hírei Az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP is vizsgálatokat sürget, mert kétségesnek tartják a választás lebonyolításának tisztaságát. Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió.
Gőgös Zoltánnak is most lett elég a politikából Az MSZP elnökhelyettese Harangozó Tamásnak adja át a parlamenti helyét.
Mindjárt sajtótájékoztatót tart az MSZP vezérkar Már csak erre vár itt mindenki gyászos hangulatban
Hír: Demokrácia központ Hívd az MSZP-Párbeszéd demokrácia központját vasárnap, ha a választás tisztaságával kapcsolatos bejelentésed, kérdésed van. Segítünk!