Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra

Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.

2018. április 16. 15:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az MSZP rendkívüli parlamenti ülést kezdeményez a devizahitelesek ügyében Az MSZP rendkívüli parlamenti ülést kezdeményez a devizahitelesek ügyében jelentette be az ellenzéki párt elnökhelyettese csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Molnár Zsolt: Nem minden elemében rossz a Fidesz törvényjavaslata Átláthatóbb kampányfinanszírozás és rövidebb sorok a szavazóhelyiségek előtt: módosul a választási törvény. Ezzel kapcsolatban Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője az ECHO TV Napi aktuális ...
Az ellenzék többsége is megszavazta a havi 200 ezer pluszt magának A Fidesz, a KDNP, a Jobbik és az MSZP egy része szavazta meg a képviselői fizetésemelést.
Miskolchoz kevés volt Rokker Zsoltiban a humor Már a Jobbik és az MSZP eddigi állítólagos fellegvárában, Miskolcon sem jött össze az időközi választási győzelem a minden identitását és hitelességét elveszített ellenzéknek. Hiába volt Rokker Zsolti...
A Fidesz simán nyerte a miskolci időközit, Rokker Zsoltti vesztett A miskolci időközi választást annak ellenére simán nyerte a Fidesz, hogy az MSZP és a Jobbik is beállt a független jelölt mögé.
Az MSZP, a Párbeszéd és a Jobbik szerint a Fidesz megzsarolta őket, hogy megszavazzák a képviselői fizetésemelést, erre ők meg is szavazták Ugye, milyen logikus, hogy amikor egy kétharmados kormánytöbbség pofátlan zsarolással áll elő, abból az ellenzék nem médiakampányt csinál, hanem lazán beáll az amúgy súlytalan parlamenti munkát végző ...

Puhul az MSZP: elmennek Tusnádfürdőre Történelmi lépésre készül az MSZP, hiszen ha részlegesen is, de részt vesz az idei tusnádfürdői találkozón.
Videó: Botrány a Parlamentben: a Fidesz megalázta a magyar dolgozókat! Az MSZP szerint nincs olyan ok, vagy indok, ami megengedheti azt, ami ma a Parlament falai között megtörtént.
MSZP: a megszorítások útjára lépett a Fidesz Az MSZP elnöke szerint a megszorítások útjára lépett a Fidesz azzal, hogy megszünteti a cafeteria-rendszer egyes elemeinek kedvezményes adózását
Nyolc pontban a VIII. kerületről Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ellenzéknek nem fontos Józsefváros, az ellenzéket nem érdeklik a józsefvárosiak.
Kórházból tűnt el egy kislány a VIII. kerületben A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
A bevándorláspárti ellenzékből sem külön, sem együtt nem kérnek az emberek Kocsis Máté országgyűlési képviselő, Józsefváros korábbi polgármestere szerint a választók az egész ellenzékről nyilvánítottak véleményt a VIII. kerületi időközi polgármester-választáson.