Próbáltam sokat szenvedni, de nem sikerült - Interjú Varró Dániel költővel

Varró Dániel újra leírna mindent, ami miatt dühödt szülők a pokolba küldték, de azért hatnak rá a botrányok. És miért ne írna verset a Facebookról és laptopokról, ha egyszer a gyerek első mondata is a Youtube-ról szól? Interjú.

2018. április 16. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ne maradjatok le róla ti sem! Idén utoljára mulathatunk a Gyerek Szigeten Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget, éppen ezért most még június 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban. A búcsúhétvége is bőven tartogat ...

A Gyerek Szigetet nem lehet kihagyni! Június 23-24-én a Gyerek Sziget utolsó hétvégéjén is érdemes kinézni a budapesti Hajógyári-szigetre és elmerülni az ingyenes programokban. A búcsúhétvégén fellép Rutkai Bori és bandája, Radványi Baláz...
625 ezer forintos fizetést kínálnak egy részmunkaidős mémgyárosnak 2 250 dolláros, azaz kb. 625 000 forintos havi fizetést ajánl az Occupy Democrats nevű Facebook-oldal azért, ha valaki részmunkaidőben, déltől ötig mémeket gyárt nekik. A munka betöltéséhez...
Hollik István szerint félreértették a vb-döntőről írt Facebook-posztját Szerinte nem tett minőségbeli különbséget a bevándorló országok és a nemzeti tudattal rendelkező keresztény országok között.
Jó döntés volt az ösztöneinkre hallgatni A Crowbar vezérével a húszéves Odd Fellows Restről, a metál misztériumát oldó Facebookról és szellemekről beszélgettünk a Rockmaratonon.
Ma van az emojik világnapja: de honnan jöttek a modern hieroglifák? Ha már a Facebook mindenkinek feldobálja, hogy július 17-én a szövegbe ágyazott hangulatjeleket ünnepeljük, megnéztük, honnan erednek. Emoji-történelem következik.

[Frissítve] Jöhet a Facebook reklámmentes utódja A saját webshopból tartaná el magát az Openbook.
Ha a Facebook helyében lennénk, ezt is lemásolnánk a Messengerhez Ha a Facebook nem tud valamit felvásárolni, akkor lemásolja ezt megtanulhattuk a Snapchat példáján, és most mutatunk egy olyan alkalmazást, amelyhez hasonlónak sokan örülnének a Messengerben.
Több kütyüt is kiadhat a Facebook, most már nagyon készülődnek rá Shahriar Rabii a Google saját processzorainak fejlesztéséért felelős csapatot vezette, most a Facebooknál csinálja majd ugyanezt.
Megerőszakolt csecsemőket nézni napi nyolc órában nem álommeló A Facebook moderátorai alulfizetettek, stresszesek, és nem bírnak a borzalmakkal.
Amerikai-kínai közeledés hírének örültek a tengerentúli tőzsdéken Meggyőző erősödéssel fejezték be a főbb tengerentúli tőzsdeindexek a csütörtöki kereskedési napot. A kiemelkedően teljesítő technológiai szektor új csúcsra repítette a Nasdaqot, a Facebook új rekord.....
Humánus leépítést említett a közszférában Gulyás Gergely miniszter Az is kiderült, mit jelentenek Orbán Facebook-üzenetei.