Migránsok bandaháborúja dúl fényes nappal Birmingham városában

Egy friss videofelvételen látható, hogy egy macsetével felszerelkezett bandatagot fényes nappal meglincselnek egy konkurens migránsbandának a tagjai Birminghamben.

2018. április 16. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez a bevándorlóországok sorsa: egy fehér no-go zóna felemelkedése A szigetországi Birmingham városában néhány év múlva csupán etnikai kisebbségként fog szerepelni az angol, tősgyökeres fehér lakosság, miközben nagyjából 50 ezerre tehető azon lakók száma, akik semmil...

A második legnagyobb brit város lakosságának majdnem fele migráns hátterű Birminghamben 190, különböző országból érkező bevándorlók élnek.
Extrém mennyiségű csivavát találtak egy halott nő házában 82 csivavára találtak rá egy házaspár házában a rendőrök Birminghamben. Az egyenruhásokat az ott élő nő halála miatt értesítették. A rendőrök borzasztó állapotokat találtak a helyszínre érkezve. ...

Babosék behúzták a döntőt is Birminghamben Esélyeshez méltó játékkal, kiélezett finálét nyert meg a magyar játékos, francia társával.
Babosék döntőbe jutottak Birminghamben Két hihetetlenül szoros meccsben győztek a szombati elődöntőben.
Babos Tímea elődöntős párosban Birminghamben Cseh vagy brit páros vár rájuk a Wimbledonra felvezető fontos füves tornán.
Babosék negyeddöntősök Birminghamben A magyar teniszező és francia partnere két szoros játszmában nyert a nyolcaddöntőben.