Migránsok bandaháborúja dúl fényes nappal Birmingham városában

Egy friss videofelvételen látható, hogy egy macsetével felszerelkezett bandatagot fényes nappal meglincselnek egy konkurens migránsbandának a tagjai Birminghamben.

2018. április 16. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Több ezren vonultak utcára a terrorizmus ellen Nagy-Britanniában Mintegy ötezer ember vonult ki a nagy-britanniai Birmingham utcáira annak érdekében, hogy a terrorizmus és az erőszakos ideológiák ellen tüntessen.

Friss hírek
Joe Biden nem zárja ki, hogy 2020-ban indul az elnökválasztáson A volt amerikai alelnök újra indulhat majd a 2020-as elnökválasztáson.
Terrorgyanú miatt tartóztatták le a Rothadó Krisztusról elnevezett zenekar tagjait Végül mégis megtarthatták grúziai koncertjüket.
Aranyérmet kapott a veszprémi vezérszurkoló A kéziklubnál úgy érezték, a kitartó szurkolóknak is jár az elismerés.
Apró bőrproblémák, amik nagy bajt jelezhetnek A bőrünkön gyakran alakulnak ki apróbb elváltozások, amik általában szinte olyan gyorsan el is tűnnek, mint ahogyan megjelentek. Fontos viszont tudni, hogy némelyikük akár komolyabb problémára is utalhat. ...
Eddig azt hitte, jól tud ruhát hajtogatni? Tévedett! videó Önnek is elege van abból, hogy hiába hajtogatja össze ruháit, itt-ott mindig gyűrött marad? Szekrénye akasztós részében már nincs több hely, a polcokról viszont szó szerint kifolyik a ruha? Nézze meg, hogyan csinálja egy profi, és tanulja el ön is trükköket!  Az elképesztő videóra egyébként a Trending Videos of the World Facebook-oldalán találtuk.
Így fejlődhet a kkv-k digitalizációja Noha a 90-es években a magyarországi telekommunikációs fejlődés a kis- és középvállalkozásoktól (kkv) indult el, a digitális technológiák integrációja csak lassan haladt a szektorban, a folyamat azonban a következő években jelentősen felgyorsulhat - mondta Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Íme a húsvét legnagyobb csokitojása A húsvét a legtöbb ember számára a csokiról, a tojásról és a kis nyuszikról szól. Habár a vallási hagyományokat sokan igyekeznek betartani, mégis a legtöbben a tojásfestést, a locsolkodást, a nassolás...
Kétszer lőtt véletlenül: egy tinilány halálát okozta és majdnem a sajátját is Sokkoló események helyszíne volt egy középiskola az alabamai Birminghamben. Jelenleg még több kérdés megválaszolatlan, annyi azonban biztosnak látszik, hogy az egyik diák szerdán fegyvert vitt a sulib...

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.