Egyre nagyobb bajban a francia elnök

Amihez nyúl Macron, csak kudarc: sztrájk, nyugdíjvita, migránsok, muszlim terror, antiszemitizmus és meghunyászkodások.

2018. április 16. 16:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Macron: Franciaország nem hirdetett háborút Szíria ellen Párizs továbbra is inkluzív politikai megoldásra törekszik a szíriai háborúban.
Macron: Damaszkusz átlépett egy határt Emmanuel Macron francia államfő szerint a szíriai rendszer átlépett egy határt a vegyi fegyverek bevetésével, és ez nem tűrhető el.
Macron bizonyítani tudja, hogy vegyi támadás volt Dúmában Franciaország az információk kiértékelését követően dönt arról, hogy válaszcsapást hajt-e végre.
Macron meghozta élete első jó döntését Heves vitát váltott ki kedden a szigorúan szekuláris francia politikai életben Emmanuel Macron államfő bejelentése, hogy szeretné "helyrehozni" a katolikus egyház és az állam között lerombolt ...
Szíria: Napokon belül dönt az esetleges légicsapásokról Franciaország Ha az ország légicsapásokról dönt, azok a rezsim vegyi kapacitásait, és semmi esetre sem az orosz vagy iráni szövetségeseit fogják érinteni jelentette be Emmanuel Macron.
Macron elítéli a vegyi támadásokat és egyeztetni fog Trumppal Emmanuel Macron francia államfő a leghatározottabban elítélte a kelet-gútai Dúma városának lakossága ellen április 7-én elkövetett vegyi támadásokat.

Franciaország több milliárd dollárral segíti Libanont Macron kijelentette: több mint 11 milliárd dollárnyi vállalást tettek a libanoni donorkonferencián.
A húsvét már ciki Macronnak Tavaly részt vett egy muszlim vallási ünnepen, idén azonban elfelejtette a húsvétot Emanuel Macron francia elnök. Ő volt az első francia elnök az elmúlt tíz évben, aki részt vett az iftáron, a ramadán...
Megbénítja Franciaországot a közlekedési sztrájk Komoly felfordulás okoz Franciaországban a vasutas dolgozók kedden kezdődött sztrájkja. A következő három hónapot ötnapos ciklusokra osztották a munkabeszüntetés szervezői: három nap munkát két nap s...
Határozatlan idejű sztrájkba kezdenek a francia vasutasok Komoly tesztje jön Emmanuel Macron munkaügyi liberalizációs reformcsomagjának. 1995 óta az összes francia kormány elbukott, amikor kezdeni akartak valamit az állami vasúttársasággal.
Franciaországban átalakítják a választási rendszert A francia kormány jövő héten mutatja be a választási kampányban Emmanuel Macron államfő által megígért intézményi reformtervezetet, amely a parlamenti képviselők számának 30 százalékos csökkentését és...
Elbúcsúztatták a hős francia csendőrt Álnok ellenségnek nevezte tegnap Emmanuel Macron a dzsihadizmust annak a francia csendőrnek az állami gyászszertartásán, aki a múlt pénteki túszejtéses terrortámadásban vesztette életét.