Hivatali vesztegetés miatt öt évet kap Balmazújváros polgármestere

Veres Margit közreműködött abban, hogy egy helyi vállalkozó 180 millió vissza nem térítendő támogatást kapjon egy helyi sportcsarnokra.

2018. április 16. 17:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Videoton a kiesőjelölt otthonában vesztett pontokat Az újonc Balmazújváros két tizenegyessel fordított a Diósgyőr ellen.

Friss hírek
“Ó, ha rendszergazda lehetnék! Asztalom a gépek belepnék.” – verses karrier-tanácsadást mindenkinek! Nem tudja a gyerek, hogy mi lesz, ha nagy lesz? Egy ingyenes kiadványban most Varró Dániel versei segítenek eligazodni az IT-s munkák útvesztőiben.
Speciális játszóteret adtak át Győrben Olyan játékokat helyeztek el a játszótéren, amelyekkel a mozgáskorlátozott gyermekek is kényelmesen játszhatnak.
Öt év börtönt kapott Balmazújváros polgármestere Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt kell rács mögé vonulnia.
Órákon át hülyét csinált a román csendőrökből és tűzoltókból egy makákó
Kritikus az állapota: Barbara Bush visszautasítja a további kezelést A volt amerikai first lady nagyon nincs jól.
Megtagadta a korrupcióellenes főügyész leváltását a román államfő Elmozdítását a szociálliberális kormánykoalíció igazságügyi minisztere kezdeményezte februárban.

NB I: Eseménytelen Derbi, de a Videoton sem örülhet Egyedül a Balmazújváros-Paks lógott ki a sorból.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Több mint 200 pontot dobtak a csapatok Pécsett A sok pont mellé sok izgalom is járt a ZTE baranyai látogatása során.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.