OSDH: A hadsereg légicsapásokba kezdett Szíria központi részén

A szíriai hadsereg legalább 65 légicsapást hajtott végre az elmúlt 24 órában az ország központi részén fekvő Homsz és Hama tartományok ellenzéki fegyveresek kezén lévő térségei ellen, ami a kormányerők újabb hadműveletének előkészítése lehet a polgárháború sújtotta országban jelentette hétfőn az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

2018. április 16. 18:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Itt lesz áttörés a Trump-Putyin csúcson Javában zajlanak a Trump-Putyin találkozó előkészületei a háttérben, Szíria ügyében várható a nagy áttörés. Egyes források szerint Washington akár hajlandó lehet az orosz szankciók feloldására is, ha ...

Tulajdonképpen vége a szíriai polgárháborúnak Megpecsételődött az arab tavasz bölcsőjének sorsa, már csak a dzsihadisták maradtak. Szíria stabilizálódhat, de csak három részre szakadva.
Fejvesztve menekülnek a lázadók Szíria déli részén A lázadók páncélosokat, fegyvereket és több tonna lőszert hátrahagyva menekülnek a Szíria délnyugat részén fekvő Deraa tartományban - állította a szíriai kormányhadsereg egy tábornoka csütörtökön.
Csak az elmúlt két hétben 270 ezren menekültek el otthonukból Szíria déli tartományaiban A kormányerők offenzívájában eddig legalább 130 civil halt meg.
Nem fogad be szíriai menekülteket Izrael Izrael nem fogad be Deraából a napokban útnak indult szíriai menekülteket, de továbbra is kész a humanitárius segítségnyújtásra - közölték illetékesek az izraeli tízes tévével a csütörtök esti hír...
Szíria - Putyin részleges csapatkivonást jelentett be Oroszország az elmúlt napokban 1140 katonát, 13 harci repülőt és 14 helikoptert vont ki Szíriából - jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a Kremlben, egy katonai és rendvédelmi fő...

Szíria: kiűzték az IÁ-t a keleti sivatagból? A hadsereg tájékoztatása szerint 5800 négyzetkilométernyi területről űzték el a dzsihadistákat.
Jót tesz a világbajnokságnak a létszámbővítés? Sok csapat így is már két kör után kizuhant, jöhet Trinidad és Tobago, Szíria vagy Üzbegisztán.
Orosz harci gépek támadtak ellenzéki állásokat Szíria déli részén Legalább húsz légicsapás történt.
Merkel Libanonban: Szíriának biztonságosabbá kell válnia a menekültek hazatéréséhez A német kancellár szerint vannak érvek arra, hogy Szíria közelében fogadják be a szíriai menekülteket.
Szíria: háborús bűnösök harcolnak egymással az ENSZ szerint A szíriai kormányerők és szövetségesei szándékosan kiéheztették a korábban felkelők ellenőrizte térség mintegy 265 ezres civil lakosságát.
Izrael légicsapást mért Észak-Szíriára Egy iráni katonai létesítményt támadtak, kilenc ember meghalt az OSDH szerint.