Egy tizenhét éves lány készítette az első fotókat a Titanic túlélőiről

Valamikor a tizenhetedik születésnapja körül a kanadai Bernice Palmer kapott egy Kodak Brownie típusú dobozkamerát, amely szerencsére 1912. április 15-én is nála volt. Bernice ezzel a fényképezőgéppel készítette azokat a képeket, amelyek elsőként beszámoltak a Titanic tragédiájáról.

2018. április 16. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Nem vagyok boszorkány nyerte a Titanic fődíját Ez Rungano Nyoni rendező első önálló nagyjátékfilmje.
Tarantino imádta őket, de ők a maguk útját járják Szex, erőszak, bőrkesztyűk, borotvapengék, szado-mazo - egy belga házaspár filmjeit néztük a Titanic fesztiválon. Aztán beszéltünk velük.
A Fekete Párduc több bevételt hozott az Egyesült Államokban, mint a Titanic A Marvel produkciójának bevételei tovább szárnyalnak, most épp a dobogó harmadik fokáig sikerült eljutni.
Nyolc alkotó érkezik az idei Titanic Nemzetközi Filmfesztiválra Nyolc alkotóval, köztük a Hullák a napon című film belga rendezőpárosával, Hélene Cattet-val és Bruno Forzanival, valamint a RocKabul ausztrál film rendezőjével Travis Bearddel is találkozhat a magyar...
Ezt kínálja az idei Titanic Fesztivál Nehéz gyereksorsok, drámák és több elsőfilmes alkotás lesz látható az idei, 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon április 4. és 13 között.
3Titanic: 4 nemzet filmjei a Fesztiválon, amely színesíti a világod Április 4-13. között a jubileumi alkalomhoz illő izgalmas és színes programot kínál hazánk egyik legnagyobb filmes eseménye, az immár 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál. Budapesten 7 helyszínen 47 ...

Marcellina szerint Pumped Gabónak mostantól a hangjára is rá kell majd gyúrnia Eljött a pillanat, Marcellina végre megtudta, kivel lép majd színpadra A Nagy Duettben. Nézd meg, hogyan adta elő Pumped Gabo a Titanic híres betétdalát az énekesnőnek!
Húsvét után Titanic Idén kilenc felfedezésre váró függetlenfilm versenyez majd a Hullámtörők-díjért.
Hét helyszínen 47 film a 25. Titanic Filmfesztiválon Hét helyszínen 47 filmet vetítenek a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon, amelyet április 4
Marcellina A Nagy Duettes párját okolja a Titanic elsüllyedéséért? Hamarosan új évaddal tér vissza A Nagy Duett! Nézd meg, hogyan reagált Marcellina, amikor először hallotta meg leendő duettpartnerét énekhangját.
25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál 2018. április 4-13. között Budapesten 7 helyszínen rendezik meg hazánk egyik legnagyobb filmes eseményét.
A Nem vagyok boszorkány nyerte a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál Hullámtörők-díját Április 13-án este az Uránia Nemzeti Filmszínházban, a 25. Titanic záró gáláján adták át a Hullámtörők-díjat.