Kőkemény küzdelem a plüssállatokért

Laci elképesztő erővel vetette bele magát a plüssök megmentésébe, hogy mindenki kiszabadult-e, kiderül, ha megnézed a videót.

2018. április 19. 23:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Csekkold a pasid heti horoszkópját! Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 28-án is!
Kingsman - A titkos szolgálat - június 2., szombat, 21.25 Ajánló - Szereplők: Samuel L. Jackson, Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Jack Davenport, Mark Strong, Sofia Boutella 
Nappal szórványos zápor, zivatar időjárás-jelentés, 2018. május 27., ...
Tények teljes adás, 2018. május 27., vasárnap HAJSZA - Lövöldözés és autós üldözés volt Gyálon: két autó leszorított egy harmadikat, majd baseballütővel estek a leszorított kocsi sofőrjének. A szemtanúk öt lövést is hallottak. - FELFOGHATATLAN - Négyéves unokájával a karjában vetette magát a vonat elé egy nagymama. Mindketten meghaltak. Az összetört édesanya azt mondta, gyűlöletet érez anyja iránt.
A Nagy Duett - 6. évad 7. adás 4. rész Az Elődöntő utolsó produkciójában a színpad kifutóvá változott, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván egy divatbemutatón énekelt. Utána pedig kiderült, hogy ki az a négy páros, aki a Döntőben énekelhet és elnyerheti az Év Duettje címet.
Eldőlt, kik A Nagy Duett utolsó kiesői - íme a döntő mezőnye! A Nagy Duett vasárnapi elődöntőjében már hatalmas volt a tét, hiszen, aki továbbjutott, már biztosan a döntő résztvevőjének vallhatta magát. A tét ellenére a párosok felszabadultan léptek színpadra, mindenki kitett magáért, hogy még egyszer, a fináléban is megmutathassa a közönségnek, hogy mit tud. Végül a zsűri szavazatai alapján simán továbbjutott Balázs Andrea és Horváth Tamás, Rózsa György és Csobot Adél, valamint Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi duója, vagyis ezúttal a Tápai Szabina, Takács Nikolas és a Keveházi Krisztina, Szabó Ádám kettősnek volt izgulnivalója.

Top hírek:
Horváth Éva bikinis fotójánál ma nem látsz szexibbet! A modell alig egy éve adott életet kisfiának, Kristófnak, de a közösségi oldalára feltöltött legutóbbi képe alapján mindenki megállapíthatta, hogy Éván egy deka felesleg sincs.
Őrületes luxus - Donald Trump mar-a-lagói otthonától eláll a lélegzeted Donald Trump, amikor csak teheti, Mar-a-Lagón tölti a hétvégéjét.
Rózsa György és Csobot Adél megmutatja lírai oldalát Csobot Adél és Rózsa Gyuri nem érezte túl jól magát előző vasárnap az utolsó két helyezett között, és nagyon hálásak a közönségnek, amiért továbbjuttaták őket, pláne azért, mert nagyon-nagyon szeretik azt a két dalt, amit az Elődöntőben előadnak. A műsorvezető elárulta, líraibb produkciójukban olyan dolgokról énekelhet, amik mostanában nagyon foglalkoztatják.
Retró krimi - A tsz-elnök feleségeként csalta végig a fél országot A hatvanas évek Bróker Marcsikája a buszon szedte áldozatait. Fegyvere egyszerű volt: kedvesen mosolygott mindenkire. Azt ígérte, olcsóbban tudja beszerezni a mákot, aztán szőrén-szálán eltűnt a pénzzel.
Szavazz! Szerinted melyik ruha áll legjobban Ördög Nórának? A Vigyázat, szülővel vagyok! házigazdája szebbnél szebb szettekben tündökölt az adások során. Nézd meg őket, és döntsd el, neked melyik tetszik legjobban!
Takács Nikolas: Megízleltük a sikerét mindannak, amit Szabina beletett a közösbe Tápai Szabina és Takács Nikolas előző vasárnapját bearanyozta a közönség és a zsűri elismerése. Elárulták, milyen hatással van rájuk az Elődöntő gondolata, érzik-e már a fáradtságot a hetedik héten járva, és a produkcióikról is mondtak néhány infót.