Öt és fél milliárd forintból fejlesztenék Felcsút környékét

Egyedi élménypontokat építenének a felcsúti kisvasúthoz, és Puskás-múzeumot a falu stadionjába.

2018. április 20. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem is olyan gyenge a Felcsút, mint sokan gondolják Az MLSZ új, Produktivitási Rendszer névre hallgató támogatási szisztémája azt mutatja, hogy a MTK után a Puskás Akadémia a második legjobb nevelőegyesület Magyarországon.

Nagyon sok pénzt önthet a Felcsúthoz az MLSZ új pénzpumpája Az új támogatási rendszer egyik legnagyobb nyertese lehet a Felcsút a jelenleg ismert adatok alapján.
Megvan, ki lesz Felcsút új polgármestere A fideszes jelölt 535 darab szavazatot kapott.
Balliberális bíróterror a futballban: két tizenegyesgóllal győzött a Haladás a Felcsút ellen Alighanem sporikampfra lesz szükség!
Újabb focicsapat húzza magára Mészáros mezeit Miben másban játszhatna a Felcsút fiókcsapata, mint 2Rule-ban?
Bajban a Felcsút, ismét kikapott Az MTK-nak az is belefért, hogy az utolsó percben büntetőt hibázzon.

Kétmeccses eltiltást kapott az egyik Felcsút-edző Sportszerűtlen tiltakozásért. A DVTK-t rasszista megnyilvánulás miatt szektorbezárása büntették.
Teljesen kiborult a Felcsút támadója, amikor elszakították a vadonatúj 2Rule-mezét Annyira, hogy megütötte az ellenfelet.
NB I-rajt: Kisvárda az új Felcsút Az NB I újoncánál szürreális módon 11 légióst igazoltak a nyáron. A címvédő Vidivel kezdenek szombaton.
Ezek a cégek támogatták százmilliókkal a kormányközeli fociklubokat Fél éves huzavona után sikerült kiszednie az Átlátszónak a Magyar Labdarúgó-szövetségből, mely cégek támogatták az elmúlt három évben TAO-jukkal a Felcsút, a Ferencváros, a Kisvárda, a Mezőkövesd és ...
Friss fotókon az új Puskás Ferenc Stadion - galéria Nézze meg közelről, hol tart jelenleg az új nemzeti aréna építése.
A stadionba terelt diákok sem segítenek a Puskás Akadémián FC Békemenet vagy FC Sacra Corona névre kellene átkeresztelni a csapatot.