Öt és fél milliárd forintból fejlesztenék Felcsút környékét

Egyedi élménypontokat építenének a felcsúti kisvasúthoz, és Puskás-múzeumot a falu stadionjába.

2018. április 20. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Balmaznak nem jött össze az az egy gólocska Újpest-Felcsút a kupadöntőben.
A Felcsút-paradoxon Fidesz-rajongóval alig találkozunk, vitriolos Orbán-kritikával annál többel.
Mit titkolhat és mitől menekülhet meg mostantól Mészáros Lőrinc? Felcsút első embere - egyben a leggazdagabb választott politikus - hirtelen lemondott a faluvezetésről. Bár korábban azt mondta, a ciklust kitölti, hétfőn közölte, érdekeltségei olyan átfogó szerveze...
Felcsút környékére máris 5,5 milliárdos fejlesztéseket terveznek Új megállókat a kisvasútnak, Puskás múzeumot a Pancho Arénába, meg egy vízi kalandparkot még a környékre.
A kupadöntő küszöbén a Felcsút Kiütötték az odavágón a Debrecent.
A Videoton simán nyert, délután nem akadt döntetlen A Videoton simán megverte a Haladást, s ugyancsak három pontot szerzett a Bp. Honvéd, a Debrecen, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd is az OTP Bank Liga 30. fordulójának délutáni mérkőzésein. Ezúttal n...

Felcsúton volt játékos a momentumos politikus, de a Puskás Akadémia megsértődött rá, és nem mehet az öregdiákok találkozójára Egy tévés interjúban Nagy Károly azt mondta, hogy Felcsúton legalizálják a lopást. A Puskás Akadémiáról jött az üzenet, hogy a korábbi meghívó már nem érvényes.
Ebben az országban elég lenne csak VIP-páholyokat építeni stadionok helyett A 444 első öt éve kevés volt ahhoz, hogy magyar klubcsapat beverekedje magát Európába. Minden reményünk a Puskás Akadémiában van.
Első trófeáját szerezheti meg a Puskás Akadémia Picit azért ráijesztett a Loki a felcsútiakra.
NB I - Megszakadt a Puskás Akadémia jó sorozata Swietelsky Haladás-Puskás Akadémia FC 3-2 (1-1).
Egyre többen értenek egyet Orbán Viktor álláspontjával Puskás Imre, a Fidesz szóvivője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta egyre több olyan párt nyer az Európai Unió tagországaiban, amelyik Orbán Viktor álláspontját követi.
Na vajon ki lett a Puskás Akadémia első számú öregdiákja? Orbán Viktor alapítóatya szimbolikus szertartáson is részt vett.