Pintér Sándor változatlan célokkal vezetné a Belügyminisztériumot

Nem tervez személyi átalakításokat a belügyminiszer-jelölt.

2018. május 14. 17:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sokan meghaltak egy síita negyedben történt robbantásban Kabulban Legalább huszonöten meghaltak és harmincöten megsebesültek az afgán főváros, Kabul nyugati részén lévő síita negyedben elkövetett robbantásban közölte kedden az afgán belügyminisztérium.

Pintér Sándor szerdától tartósan vízhiányos időszakot állapított meg Szerdai kezdettel tartósan vízhiányos időszakot állapított meg Pintér Sándor belügyminiszter derült ki a Hivatalos Értesítő keddi számából.
Erdoganék most éppen a közösségimédia-felhasználókat hibáztatják a líra összeomlásáért A belügyminisztérium eljárást is indított 346 közösségimédia-használó ellen, akik állításuk szerint a líra árfolyamesését provokáló tartalmakat tettek közzé.
Nagy a szülők felelőssége az online térben is Nagy a szülők felelőssége az online térben is - hangsúlyozta Molnár István Jenő, a Belügyminisztérium főosztályvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornán azzal kapcsolatban, hogy a WhatsApp n...
Ismét jól jött a vis maior támogatás Több mint 342 millió forint vis maior támogatás odaítéléséről döntött a közelmúltban Pintér Sándor belügyminiszter, ezzel 21 önkormányzat kap központi segítséget.

Münchenben tárgyalt Pintér Sándor a menekültkérdésről és a bűnüldözésről A kriminalisztikai statisztika alapján Magyarországon és Bajorországban egyaránt kiváló a helyzet. Ezzel összefüggésben Joachim Herrmann méltatta a bajor és a magyar rendőrség jó együttműködését.
Lakóhelyükhöz közeli börtönökben bűnhődhetnek a jövőben a hajléktalanok A Belügyminisztérium azt állítja, felkészültek a szabálysértési törvény végrehajtására.
Agyonlőtték Slobodan Milosevic volt ügyvédjét Agyonlőtték ismeretlen tettesek szombaton Belgrádban az otthona előtt Slobodan Milosevic néhai szerb elnök volt ügyvédjét - adta hírül nyilatkozatban a szerb belügyminisztérium. Az 57 éves...
Válaszolt a Belügyminisztérium, mi lesz a rendőrök túlórapénzével Felröppent a hír, hogy 2019 elejétől kezdve nem fizetik ki a rendőrségnél a túlórát, hanem szabadnapra átszámítva adják oda. A BM szerint lesz változás januárban, de ez illetménynövekedést eredményez...
Salvini határozza meg az olasz közbeszédet Emberi jogi aktivisták tüntettek Olaszországban a Belügyminisztérium előtt csütörtökön, két kezüket feltartva, tenyerüket vörösre festve, mondván, hogy vér tapad Matteo Salvini kezéhez, miatta fulladn...