Gázai övezet: 58 halott, 2000 felett a sérültek száma

A három terrorista is meghal, agyonlőtték őket.

2018. május 14. 18:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Új választás lesz Olaszországban A bevándorlásellenes pártok nem engedtek az elnök zsarolásának. Az új választáson növelhetik támogatottságukat.
Római bomba: mégsem lesz új kormány, durvul a politikai harc A kudarcba fulladt kormányalakítás után az Öt Csillag Mozgalom (M5S) vasárnap este Sergio Mattarella leváltását vetette fel, mivel az államfő nemet mondott az M5S és a Liga pénzügyminiszter-jelöltjére és ezzel megvétózta a két párt közös kormányának megalakulását.
Több mint 27 millió forintot adtak egy 125 éves farmernadrágért Majdnem rekordösszegért kelt el.
Izrael a tengerre is kerítést épít a Hamász ellen Izrael a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász szervezet tengeri kommandójától védő akadály építésébe kezdett az övezet és Izrael tengerpartjának határán - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, az ynet vasárnap.
Akit Csodának neveztek - ilyet még az olasz parti őrség sem látott Mintegy kétezer illegális bevándorlót mentett ki a utóbbi napokban a Földközi-tengerről az olasz parti őrség, köztük egy csecsemőt, aki a nemzetközi vizeken született egy csónakban.
Többszörösen elítélt bűnöző migráns gyilkolt Németországban Lopott, drogokkal kereskedett, minden bevándorlási szabályt megsértett, mégsem utasították ki.

Top hírek:
Afrikában állítaná meg a migránsokat az osztrák kancellár Uniós határőröket küldene Észak-Afrikába Sebastian Kurz.
Az unió soros elnöke Orbán "kottájából" játszik Új javaslattal állt elő Bulgária a menekültpolitikában.
Pár óra alatt több mint ezer migráns érkezett Olaszországba Olaszország és Görögország mellett Spanyolország is a migránsok célpontja lett..
Több mint 27 millió forintot adtak egy 125 éves farmernadrágért Majdnem rekordösszegért kelt el.
Hét tűzoltó megsérült a tűzben Németország legnagyobb élményparkjából 25 ezer embert kellett kimenekíteni.
Brüsszel megint megpróbálja megosztani a V4-eket Ezúttal sem jár majd sikerrel a próbálkozás - mondta a Nézőpont Intézet szakértője a Magyar Időknek.