Hidegrázós, 107 éves fotók egy antarktiszi expedícióról: a csapat fele odaveszett

Ritka felvételek kerültek elő az 1911-es útról, ahol több kalandor is tragikusan elhunyt.

2018. május 15. 15:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Erdélyi Tímea elégedetlen volt az előítélet miatt - videó A Nagy Duett hétvégi kieső párosa volt a Bors backstage vendége a héten. Erdélyi Tímea beszélt a szakmájáról is, a Barátok közt című sorozatból megismert színésznő mindig a komolyabb szerepeket kedvelte. Ám elmondása szerint mindig dolgozott benne egy elégedetlenség, mert szerinte gyakran ítélték meg korábbi munkái alapján, és úgy érezte, hogy emiatt elesik a komolyabb kihívásoktól.
Újabb videó a ceglédberceli horrorbalesetről Újabb videót publikált az Adevarul a ceglédberceli, kilenc halálos áldozatot követelő balesetről. A felvételt vélhetően egy, a karambolozó teherautó után közlekedő autós vette fel. Látható rajta, hogy a román kisbuszt mennyire maga alá gyűrte a homokszállító. A felvételt csak felnőtt, erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk: Amint azt a Borsban megírtuk, a 38 éves Peter K.
Álmodj velem! - 96. rész Cindy megpróbál úgy tenni, mintha nem tudná Maia-ról az igazságot, közben azonban nem adja fel a nyomozást. Eligio visszaköltözik Antonia-hoz, ezért Carmen szakítani akar vele.  
Elképesztő fordulat: Woody Allen fia anyját hibáztatja! Kiteregette a szennyest Woody Allen nevelt fia: nem apja, hanem Mia Farrow bántalmazta a gyerekeit.
Új hajszínre váltott Gáspár Evelin Ő is beújított még a nyár előtt!
Csisztu Zsuzsa egy ágyban alszik a fiaival Ezért nem tudja őket kitessékelni.

Top hírek:
Ő volt a Hitchcock-filmek szőke bombázója - 88 évesen is elragadó Tippi Hedren Így néz ki most a Madarak és az Üvöltés színésznője.
Koppints a kép feletti pontokra az Instagramon: imádni fogod az új beállítást A fejlesztők átemeltek egy nagyon hasznos apróságot a Facebookról, ami után sokan vágyakoztak az Instagramon is: a némítást.
Rózsa György és bemondó felesége a tévé álompárja voltak - Szerelem volt első látásra Rózsa Györgynek saját bevallása szerint három és fél felesége volt.
Konferencia Európa jövőjéről Magyarország célja és érdeke az erős és sikeres Európa. Erről Szijjártó Péter beszélt az Európa jövője című konferencián. A V4-es magyar elnökség kiemelt kulturális, tudományos eseményét a Várkert Bazárban tartják "Egy mindenkiért, mindenki egyért" ...
Több mint 40 kilót fogyott Tóth Vera - Előtte-utána képeken 8 sztár fogyása Van, aki a kemény edzést választja, más az alkoholról mond le.
Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.