Toroczkai: megeshet, hogy új mozgalmat alakítunk

Könnyen megeshet, hogy egy új és önálló mozgalmat alakítunk - így foglalta össze Toroczkai László ásotthalmi polgármester jövőbeni terveit, miután a Vona Gábor és csatlósai által irányított Jobbik továbbra is a baloldali fordulatot erőlteti.

2018. május 16. 16:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Radikálisok bosszúja: itt a forgatókönyv a Jobbik szétszakítására A párt belső köreiből származó információk szerint hamarosan megindul a folyamat. Kész terv van erre.
Toroczkai szerint az sem biztos, hogy a Jobbik tagja marad Ahogy az várható volt, a szombati, rendkívül szoros eredménnyel zárult elnökválasztás után is folytatódik a küzdelem a Jobbikon belül.
Személyre szabottabb kormányzásra számít az országgyűlés elnöke a nap hírei Jövőkép kialakítására, stratégia-kidolgozásra és személyre szabottabb kormányzásra számít az országgyűlés elnöke. A családok évében még inkább a középpontba kell helyezni a családi értékeket hangsúly...
Szombaton elnököt választ a Jobbik Tisztújító kongresszust tart szombaton a Jobbik.
Együttműködhet az LMP és a Jobbik Stratégiai együttműködés is elképzelhető az LMP és a Jobbik között, abban az ellenzéki összefogásban, amivel meg szeretnék újítani a politikát - mondta Ungár Péter.
Tovább bomlik a Jobbik Pintér Attila besokallt a Jobbik baloldali fordulatától, új pártot indít.

Folytatódik a belharc a Jobbikban Azonnali hatállyal feloszlatta egyik alapszervezetét a Jobbik. Erről írt a Ripost. A székesfehérvári szervezet egyik korábbi tagja a Tényeknek elmondta, a döntést lényegében nem indokolták. Szerintük ...
Deák: A civil szervezetek a pártok szerepét vennék át A Társaság a Szabadságjogokért élőlánca, a Jobbik kordonbontása, a Civil Ellenzéki Kerekasztal tüntetése, valamint a Mi vagyunk a többség záródemonstrációja keretezi az Országgyűlés keddi, ünnepélyes ...
A Fidesz ellen fordítják a 11 évvel ezelőtti fegyverét A Fidesz egykor nagy balhé közepette bontott kordont a Parlamentnél. Most ugyanerre készül a Jobbik. Azért vannak lényeges különbségek a két akció között.
Ő ül be Vona Gábor helyére Vona és Gőgös mellett lemondott mandátumáról a DK-s Molnár Csaba és Niedermüller Péter is.
Megvannak a megüresedett mandátumok gazdái Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Vona Gábor, Gőgös Zoltán – megvan, ki helyettesíti őket.
A miniszterelnök kész tárgyalni az európai uniós pénzek folyósításáról szóló brüsszeli javaslatról - a nap hírei Megalakult a Fidesz és a Jobbik parlamenti képviselőcsoportja. Négy százalék körüli gazdasági növekedési ütemre számít a következő 5 év konvergencia-programjában a kormány.