Zuckerberg jövő héten az Európa Parlament elé áll

A Cambridge Analytica adatlopási botránya miatt érkezik Brüsszelbe a Facebook alapítója.

2018. május 16. 18:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szánthó Miklós: az EU bele akar szólni olyan nemzetállami hatáskörökbe, amihez nincs joga Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ igazgatója önműködő cirkuszként nevezte az Európa Parlament ilyen típusú eljárásait.
Európába jön magyarázkodni Zuckerberg Akár már jövő héten az Európai Parlament elé állhat a Facebook-vezér.
Morvai: "a tömeges migráció támogatását és a melegházasság engedélyezését követeli Magyarországtól Brüsszel" A független EP-képviselő a 7. cikkely szerinti eljárás újabb fejleményeiről adott ki sajtóközleményt.
Személyiségteszt robbanthatja ki az újabb Facebook-botrányt Ha szereti a facebookos személyiségteszteket, jó eséllyel az ön adataihoz is bárki hozzáfért.
Orbán Viktor gratulált a győri lányok újabb BL-győzelméhez A miniszterelnök a Facebook-oldalán gratulált a Győri Audi ETO címvédéséhez, valamint születésnapja alkalmából a csapat klasszisát, Görbicz Anitát is felköszöntötte.
Az ellenzék helyett Brüsszel az ellenfél Folyamatos éberséget követel a kormánytól a magyar érdekek érvényesítése.

Egy magyar rendőr őszinte véleménye az ellenzéki tüntetésről A Magyar Rendőrök és Katonák vele-TEK vagyunk Facebook-csoport tette közzé egy magyar rendőr levelét az ellenzéki tüntetésről.
Születendőben Brüsszel rémálma: Olaszországban jön a bevándorlás- és EU-ellenes kormány Sergio Mattarella olasz elnök korábban belengette, ha nem sikerül megegyeznie a pártoknak, szakértői kormányt is kijelölhet. A hírre egyből sokkal gyorsabbak lettek a koalíciós tárgyalások és csütörtö...
Lövöldözés volt Brüsszel legnagyobb pályaudvarán Kiürítették a pályaudvart, a lövöldöző elmenekült.
Tüntetők átka: Legyen bolhás minden fideszes! Harmadszor szervezett tömegtüntetést a kormány ellen a Mi vagyunk a többség! Facebook-csoport.
Kezdődik a cirkusz - élőlánc a Parlamentnél Civil tüntetők élőláncot alkottak a Parlament előtt hétfő este. A Jogállamot elnevezésű Facebook-csoport szervezte demonstációt.
Elismerte Brüsszel: még durvább vágás jöhet a nekünk is fontos EU-pénzeknél Csak egy napig működött az Európai Bizottság kommunikációs trükkje, hogy csak alig csökkennének a Magyarországnak is fontos EU-pénzek 2020 után, mert reálértéken valóban jelentős vágás néz ki -...