Az ISIS a foci-vb alatt akart robbantani

A terrorszervezet közép-ázsiai hívei akartak merényletet végrehajtani a focisták ellen, azonban az orosz titkosszolgálat még időben letartóztatta őket.

2018. május 16. 19:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ISIS-nek a négyéves brit hercegre fáj a foga Az Iszlám Államot támogató Husnain Rashid arra biztatta a hozzá hasonló szélsőségeseket, hogy brit jégkrémeket mérgezzenek meg, hátha így végezni tudnak György cambridge-i herceggel.

Végleg kiűzhetik Szíriából az ISIS-t Wagner Péter szakértő szerint az al-Kaida és az ISIS is csak megjelenési formája a dzsihadista ideológiának, amely megerősödött az elmúlt harminc évben.
Gyalázatos módon fenyeget a vb előtt az ISIS - fotó Megrázó kép...
Elkapták az ISIS-vezért, aki élve égetett el egy pilótát Az egyik legbrutálisabb parancsnokként tartották számon Saddam al-Jamalt.
Brit titkosszolgálati vezető: az ISIS továbbra is komoly veszélyt jelent Európára Andrew Parker, az MI5 vezetője szerint a terrorszervezet európai tagjai szombaton ismét bebizonyították, hogy továbbra is komoly veszélyt jelentenek.

Voksolás a terror árnyékában Parlamenti választást tartanak szombaton Irakban - az ISIS halálos fenyegetései mellett. A közel-keleti ország egyben tartása is függ attól, milyen kormányzat áll össze Bagdadban.
Belga dzsihadista: hiába győzték le a kalifátust, az ISIS-t nem lehet megállítani Bár Rakkában megsemmisült az Iszlám Állam, az egyik fogságba esett harcosa szerint messze még az a nap, amikor megszabadulhatunk a dzsihadizmustól.
Elárverezik a pápa autóját Az összeg 70 százalékával az ISIS által megostromlott iraki Ninive keresztényeit segítik.
Az ISIS-nek vége, kivonul Bagdadból az USA
Georg Spöttle: Fontos szerepet játszanak az adományok a terror finanszírozásában Az ECHO TV Heti terror című hétfői műsorának fő témája az volt, hogy ki pénzeli a terrort. Földi László szerint az ISIS-nak óriási adóbevételei vannak, nagy összegek érkeznek be az olaj eladásából, va...
Az ISIS Afrikában terjesztené a káoszt, hogy destabilizálja Európát, mondja egy ENSZ-vezető Ha Szíriából nagy baj lett, mi lesz, ha az 500 milliós Száhel-övezet is még jobban szétesik, tette fel a kérdést a világélelmezési program vezetője.