Egyelőre marad a szeles, zivataros idő

Csütörtök hajnalban 7 és 13- napközben 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet, délen lesz a melegebb.

2018. május 16. 18:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Kényes helyzetben az Európai Unió Megállapodásra törekednek a perzsa állammal.
Az ISIS a foci-vb alatt akart robbantani A terrorszervezet közép-ázsiai hívei akartak merényletet végrehajtani a focisták ellen, azonban az orosz titkosszolgálat még időben letartóztatta őket.
Orosz lapok szerint a labdarúgó-vb ellen készülő terrortámadásokat akadályoztak meg Tömeges őrizetbe vételekkel a labdarúgó-világbajnokság idején Moszkvában és Szentpéterváron végrehajtandó terrortámadásokat akadályozott meg a Szövetségi Biztonsági Szolgálat.
Emelkednek az amerikai részvényindexek a tegnapi esés után A tegnapi esést követően emelkedéssel indították a kereskedést a vezető amerikai részvényindexek: a Dow Jones jelenleg 0,3%-os, az S&P 500 0,5%-os, a Nasdaq pedig 0,7%-os pluszban tartózkodik. ...
Tizenkilenc éves újonc is van az angolok vb-keretében Az utóbbi három nagy tornán védő Joe Hart viszont kimaradt.
Most a TV2-vezér ügyében csúsztat az Origo Pervesztésként próbálja interpretálni a kormányszócső, hogy Dirk Gerkens korábbi munkahelye, az RTL-Klub ellen folyó egyik ügyét visszaküldték első fokra. Azt pedig csak mellékesen említik meg, hogy Gerkens a másik eljárást másodfokon is elvesztette.

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.