A pécsi Elios-lámpák ügyében is nyomoz a rendőrség

Az OLAF nem vizsgálta a beruházást, mert az nem uniós támogatásból történt.

2018. május 16. 18:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lassan egy sört sem ihat meg úgy Budapesten, hogy ne a NER-lovagokat gazdagítsa Tiborcz István egykori Elios-alapító társa, Erdei Bálint most Óbudára is kiterjeszti a belvárosi kocsmanegyedet.
Megkezdődtek a tárgyalások Elios-ügyben A hatóságok és az EB között. Hónapok múlva kiderül, hogy mennyi pénz jár vissza az EU-nak.

Friss hírek
Kibontotta a falat, hogy rabolhasson Vascsővel bontotta ki egy abonyi ékszerüzlet falát egy férfi kedden. Miután bemászott az üzletbe, betörte a vitrineket és elvitte a bennük lévő nyakláncokat, órákat. A riasztó azonban megszólalt, a férfit pedig egy közeli söröző udvarán fogták ...
Fucsovics a legjobb nyolc közé jutott Genfben Stan Wawrinka lehet az ellenfele.
DNS-minták elemzésével erednek a Loch Ness-i szörny legendájának nyomába DNS-minták elemzésével ered a Loch Ness-i szörny legendájának nyomába egy nemzetközi kutatócsoport.
Megható dolgot szúrtak ki Meghan hercegnéék esküvői fotóján Diána hercegnéhez van köze.
Szinte vakon vezet, aki mobilozik Megyek haza. Ezt válaszolta a sofőr a telefonján, mielőtt nekiütközött a 40 tonnás homokszállító teherautónak. Mint ahogyan az imént is mondtuk: élőben akarta közvetíteni, ahogy hazavezeti a mikrobuszt, így a tragédia minden pillanata meg lett örökítve. Ha egy sofőr csak egyetlen sms-t elolvas vezetés közben, az ahhoz hasonlít, mintha egy focipálya hosszát vakon tenné meg.
Folytatódik a csatározás az MSZP-n belül A szocialisták a tervek szerint júniusban tartanak tisztújító kongresszust.

Sokkal kevesebb pénzt kapunk a jövőben ütközőpályán Brüsszellel Vízválasztónak számít Weber utolsó figyelmeztetése, hiszen a bajor konzervatívok 2015 óta tűzön-vízen keresztül kiálltak a magyar kormánypárt mellett - még ha ennek a színfalak mögött súlyos ára is vo...
Itt az új szabály, amivel elvehetik az EU-s pénzt a korrupt és önkényeskedő országoktól Elbukhatja a pénzét egy ország, ha nem törődik az OLAF által feltárt bűnökkel például.

Top hírek:
A legújabb Instatest-őrület a Toblerone-alagút, amit ha egyszer észreveszel, akkor soha többet nem tudod levenni róla a szemed És persze egyáltalán nem baj, ha nincs ilyened.
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.