A vb alatt tervezett terrortámadásokat hiúsított meg az FSZB

Forgalmas helyeken elkövetett robbantásokra készültek, mondják a biztonsági szervek.

2018. május 16. 19:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiderült: így fúrja - szó szerint - Oroszország Ukrajnát Kitoloncoltak Ukrajnából két orosz állampolgárt és öt évre megtiltották nekik a beutazást, mert a "digger" mozgalom tagjaiként az orosz titkosszolgálat, az FSZB megbízásából ukrán állami infrastruktur...

Szélsőséges krími csoport leleplezéséről számolt be az FSZB A csoport tagjai a hatóság szerint januárban felgyújtották a krími mufti házát és meg akarták félemlíteni az oroszbarát krími tatárokat.

Friss hírek
NB III: "aranymeccsen" kergették meg az ultrák a bírót - videó Persze, hogy félbeszakadt a meccs!
Aranyat ünnepel a Videoton - képek, videók Pályán és a Facebookon is.
F1: érdekeset nyilatkoztak a monacói dobogósok Hamilton felettébb furcsa szavakat mondott.
Élő adásban kapott pezsgőfürdőt a bajnok Videoton edzője A szerb Marko Nikolic éppen a szezont értékelte, de érkezett Stopira.
Bámulatos: ilyen Klopp reggel 6-kor a szurkolókkal - videó Hiába veszítették el a BL-döntőt, ez a felvétel magáért beszél.
Durva meglepetések a Roland Garros első napján Két nagyon komoly favorit is kiesett.

Egy terrorcsoport vezetőinek megsemmisítéséről számolt be az FSZB Egy vallási szélsőséges sejt két vezetőjének megsemmisítéséről számolt be pénteken az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) a délnyugat-oroszországi Sztavropol körzetéhez tartozó Nyevinnomisszk...
Több ezren tüntettek Moszkvában az internet szabadsága mellett Az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság két hete blokkolja a Telegramot, mert az üzenetküldő szolgáltató nem adta ki az FSZB-nek a kommunikációja kódkulcsait. A tüntetésen az elnökválasztásb...

Top hírek:
Arany párosban, biztató előfutamok négyesben a kajak-kenu világkupán Szeged után ezúttal Duisburgban csapnak össze a legjobbak.
Íme a Liverpool kapusának a nyilatkozata Megszólalt az angolok leggyengébb láncszeme.
Dzsúdó és két lepke hosszabbította meg a Real Madrid egyeduralmát Arra nehéz szakmai magyarázatot találni, ha valakinek kettétörik a válla, így változtatva meg a meccs addigi képét.
Bravúros reklámmal hirdeti a Tottenham az új stadionját A többi londoni Premier League-klub csak még rosszabbul érezheti magát.
Hosszú Katinka újabb amerikai sikere 200 után a 400 vegyesen is ő volt a leggyorsabb Irvine-ban.
Világklasszis pózolt az NB III-as klub mezével - fotó Büszkék lehetnek a szurkolók!