Exkluzív videó: Tilla féktelen nevetésben tört ki, leállt a Bezár a bazár! forgatása

Exkluzív, adásba sosem került tartalom: Majkáék éppen a Bezár a bazár! játékszabályait ismertették volna, ám ekkor Tilla heves nevetésben tört ki, melyet percekig nem tudott abbahagyni... Hogy mit reagált erre a műsorvezetők előtt álló páros? A videóból kiderül!

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Éva a kihaló szakma utolsó magyarországi képviselője Egykor felkapott szakma volt, manapság egyetlen utolsó mohikánja maradt Ma­gyarországon a harisnyaszem-felszedőknek. Kovács Sándorné Éva tartja a frontot, ő azonban csak december végéig dolgozhat a Co...

Kész, bezár a válasz.hu is Új ügyvezetőt kapott a csődeljárás alatt álló lapkiadó, és visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetőjét, Schlecht Csabát is.
Ideiglenesen bezár a Yosemite Nemzeti Park Egy két hete tomboló kaliforniai erdőtűz miatt szerda déltől négy napra bezárják a Yosemite Nemzeti Parkot.
Negyven kórház bezár szeptemberben? Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér.
Bezár a Western Digital merevlemez-gyára Az SSD-k térhódítása miatt nincs elegendő méretű kereslet: bezár a WD 1973 óta üzemelő merevlemez-gyára.

Nem a liberálisok napja a mai: bezár az Auróra A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Cl...
Ellopták az állatokat, ezért bezár egy magyar állatkert Csak az öreg gyöngytyúkot és a japán csirkéket nem vitték el a tolvajok.
Bezár a bangkoki állatkert, hogy a lakóinak jobb legyen Csak átmenetileg, mert egy háromszor nagyobb helyet kapnak majd.
Till Attila felesége bikinis fotókon - Krisztina 3 gyerek után is bomba formában van Till Attila felesége bikiniben lazított a Balatonon.
Nagyon bizarr módon ismerte meg Till Attila Liptai Claudiát Különleges találkozás volt az övék.
Ezek megőrültek! - III. évad 28. adás 3. rész A Szórakoztató elektronikát végig ordította Szögeczki Ágica, szokás szerint, még maga is csalódott önmagában. Majka és Tilla persze mindent megtett, azért, hogy még több áramütés érje a celebeket.