Lázár János: le kell aszfaltozni a belterületi utakat

Az 1990 óta elért fölzárkózás megkérdőjelezhetetlen, az pedig, hogy a következő 12 évben tudunk-e nagyobbat előrelépni.

2018. május 16. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lázár János: Algyőn is épül tram-train Felújítják a vasútállomást, parkolót és kerékpárutat építenek. Emellett fontosnak tartja az út felújítását is, és azt, hogy a város polgárait buszok vigyék a tram-trainhez.

Ő az új Lázár János és ez volt az első fellépése Arról, hogy mi történt a Kormányinfón, itt olvashat részletesebben: A videót Varga Christian készítette
Már Gulyás Gergellyel, de újra lesz Kormányinfó Lázár János távozása után sem tesz le a kormány arról, hogy kiállítsanak valakit, aki hosszan beszél.
Kiszelly Zoltán: ˝Lázár János edzőtáborba vonult˝ Az egykori kancelláriaminiszter talán arra készül, hogy az önkormányzati választásokon visszahódítsa a kormánypártok számára Hódmezővásárhelyt, ezután visszatérhet véli Kiszelly Zoltán. A politológus...
Orbán tartotta szavát: nem csak Lázárt ejtette, de el is vett régi eszközeiből A kormányalakítás idején Orbán Viktor úgy nyilatkozott, hogy át akarja szervezni a miniszterelnökséget, vagyis a kormányzás agytörzsét. Ebből mindenki Lázár János menesztését olvasta ki mint kiderül...
Harrach Péter férfiasan bevallotta: hiányzik neki Lázár János

Lázár János: ez a magyar dilemma már 150 éve A médiaszerepléseket illetően is kivonul a nagypolitikából Lázár János. A leköszönő kancelláriaminiszter országgyűlési képviselőként dolgozik tovább és nem nyilatkozik többet országos ügyekről. Ezt ő ...
Lázár János: Hódmezővásárhelyen két év múlva beköszönt 2030 Szegény Orbán Viktor épp a minap jelentette be, hogy 2030-ig tervez.
Lázár János szomorú zenére szedi a cókmókját, és közben elmond egy rejtélyes üzenetet Búcsúvideójában Kossuth mondatára utal: Ne vezesd hazánkat oly áldozatokra, melyek még a reménytől is megfosztanának!
Rogán Antal kapja meg a turizmust Gulyás Gergely, Lázár János utódjaként miniszterré lett képviselő beszélt a minisztériumi átalakításokról. A kormányinfó marad.
Lázár János a Parlament leghátsó sorába kérte magát Jó messzire a miniszterelnöktől.
Megalakult a Fidesz frakciója: A cél a külső határok megvédése A kormányfő újságírók gyűrűjében, Lázár János napszemüvegben, szakállasan, Kövér László pedig öltönyéhez zöld nyakkendőt kötve érkezett a Fidesz-frakcióülésére.