Amikor Bősz csóválja

G. Fodor Gábor írása az Origónak

2018. május 21. 10:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rettenetesen utálom a napi politikával átszőtt, földhözragadt színházat Kubik Anna Az Origónak mesélt a tanító és trágárkodó színházról, szerelmek elvesztéséről, hitről és arról, hogy mostanában mi teszi igazán büszkévé. [...] Bővebben!

Kiderül, mit kezdenének a lopott ékszerrel a legszebb hollywoodi sztárok Az Ocean's-széria női változata igazi sztárparádéval készült. Návai Anikó riportja az Origónak.
A korcsolyasport Kánaánja Budapesten épül Kósa Lajos szövetségi elnök és Schulek Csaba ügyvezető az örökre eltiltott magyar vezetőkről is beszélt az Origónak.
G. Fodor Gábor: Terminátor vagyok A hűség az első. Az élet előbbre való, mint az elvek. A világon mindenütt kell a lóvé a politikához. A jóisten tudja, hol az Orbán-hatalom vége. Nagyinterjú a miniszterelnök fegyver- és harcostársával...
Chris Pratt leleplezi a dinókat és a hollywoodi hazugságokat- videó A Jurassic World sztárjai mesélnek a nyár legjobban várt filmjéről. Návai Anikó videóriportja az Origónak.

Világsztárok, szexi modellek és két Han Solo egy helyen Exkluzív beszámoló a filmfesztiválról, ahol mindenki ott akar lenni. Návai Anikó videóriportja az Origónak.
Hamis tapsok Fodor Gábor pártközi forgolódásai már 2014 óta csak azt jelezték, hogy a politikai liberalizmus Magyarországon végleg kimúlt.
Brüsszel új kommunista embertípust akar létrehozni Orbán Viktorral európai emberek tízmilliói értenek egyet. Václav Klaus volt cseh elnök exkluzív interjúja az Origónak.
Cseke Péter: Gyerekkoromtól színházigazgatónak készültem A kecskeméti Katona igazgatója arról is mesélt az Origónak, hogyan lett forrófejű fiatalból a társalgási darabok specialistája, majd felelős színi direktor. [...] Bővebben!
Fodor Gábor biztos befutó helyet kért pártjának az európai parlamenti választásokon Legalább a harmadik helyet kérte a 0 és 1 százalék közötti párt elnöke.
Fodor Gábor szerint ők tettek szívességet, hogy lemondtak az önálló szereplésről Az ATV-ben lendült ellentámadásba a Liberálisok elnöke: Mi hoztuk a szavazatokat!