Slaggal kellett lemosnia Szabó Ádámot az édesapjának - kedd 20.55

Dukai Regináról édesanyja, Szabó Ádámról édesapja, Kollányi Zsuzsiról pedig anyukája mesél vicces sztorikat kedd este a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában. Hogy pontosan milyeneket, az kiderül kedden 20.55-kor a TV2-n!

2018. május 22. 0:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabó Ádám már be is mutatta családjának Tóth Andit? Szabó Ádám útra kelt szerelmével, Tóth Andival, hogy meglátogassa családját.

Vigyázat: 150 milliós horrorszámla is lehet az álomnyaralás vége Kiderült, mennyit térít a biztosító, ha bajba kerülünk külföldön....
Vigyázat, megint adathalászok próbálják meglopni az MKB ügyfeleit A bankfiókja biztonsága, és így pénze bánhatja annak, aki rákattint a levélben érkező linkre.
Vigyázat: vesekárosodást okozhat egy gyerekeknek szánt pohár, a Nébih visszahívta Magyarországra is szállítottak azokból a gyerekeknek szánt, kínai "bambusz" pohárból, amelynél a szlovén hatóságok korábban melamin kioldódást mértek.

Lépcsőzés a pokolba A 2452 méteres Nagyszalóki-csúcs átlagos túrázónak jó magashegyi kezdés, de vigyázat, mert a Tátra nem viccel.
Legkönnyebb út a Magas-Tátra csúcsaira A 2452 méteres Nagyszalóki-csúcs átlagos túrázónak jó magashegyi kezdés, de vigyázat, mert a Tátra nem viccel.
Vigyázat, támadnak a Samsung Galaxy Note 9 klónjai Még be sem mutatkozott az új Samsung zászlóshajó, de a különféle klónjaival már igyekeznek átverni a vásárlókat.
Szeretünk Raymond - III. 21. rész Ray és Debra megpróbálnak egy kicsit elszabadulni a családtól, így elmennek egy panzióba kettesben, eközben pedig Robert vigyáz a gyerekekre.
Kollányi Zsuzsi: "A párom választott nevet a kisfiunknak" De lehet, hogy az utolsó pillanatban mégis nevet változtatnak majd.