Slaggal kellett lemosnia Szabó Ádámot az édesapjának - kedd 20.55

Dukai Regináról édesanyja, Szabó Ádámról édesapja, Kollányi Zsuzsiról pedig anyukája mesél vicces sztorikat kedd este a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában. Hogy pontosan milyeneket, az kiderül kedden 20.55-kor a TV2-n!

2018. május 22. 0:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabó Ádám szerelméről: Nagyon büszke vagyok Andira A fiatal énekes pár elvesztette a párbajt, így nekik kellett búcsút venniük a második adásban. A szerelmesek már nem küzdhetnek tovább A legbátrabb páros címért.

Tóth Andi sokkos állapotba került a Merülő ketrecben A fiatal énekesnő vízfóbiája gyerekkorára nyúlik vissza, még a hajmosás is nehézséget okoz neki. Az első merülést követően pánikroham fogta el, szerelme, Szabó Ádám rögtön jelezte kedvese rosszullétét...
Majka és Tilla hiányolták Keleti Andiék lelkesedését De azt is érdekesnek vélték, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám majdnem párbajozni kényszerültek. Tilla kíváncsian várja, hogy vajon kinézik-e ismét a fiatalokat a többiek. 
Élete végéig viseli a döntése nyomait Tóth Andi Az énekesnő visszafordíthatatlan dolgot tett magával. Vajon mit szólt ehhez párja, Szabó Ádám?
Szabó Ádám: Andi nem a földről származik, hanem egy másik bolygóról ...
Kemény időszakon vannak túl Tóth Andiék: 'Végigbőgtük az egészet' A fiatal pár szó szerint megtestesíti a tűz és víz típusú kapcsolatot, ám nem a hagyományosan vett értelemben. Tóth Andi a víztől, szerelme Szabó Ádám pedig a tűztől retteg. A legbátrabb páros forgatá...

Máltán lángra kap Szabó Ádám és Tóth Andi szerelme? A legbátrabb páros - október 9-től a TV2-n  Ajánló A legbátrabb páros október 9-től a TV2-n.
Schobert Norbert szerint tök oké ledagadtozni és lehülyézni a gyereket Szabó Ádám gyereket akar Tóth Anditól, Kelemen Anna meg nehezen vesz fel olyan ruhát, amit az Instagram még nem töröl.
A Starbucks már az alkalmazottai gyerekeire is vigyáz Évente tíz támogatott nap jár a gyerekes munkavállalóknak az amerikai cégnél.
Nézd meg az első fotót Kollányi Zsuzsi kisfiáról Az énekesnő augusztusban adott életet első gyermekének, most pedig feltöltötte az első fényképet a babáról, amit most Te is megnézhetsz!
Itt az első kép! Így sétáltatja gyerekét Kollányi Zsuzsi és szerelme! Augusztus végén derült ki, a hó elején anya lett Kollányi Zsuzsi. Végre itt az első kép.
Katonának adják ki magukat a csalók Vigyázat! Romantikus átverések. Ezt a magyarországi Amerikai Nagykövetség írja közleményében. Arra az újfajta internetes csalási módszerre hívják fel a figyelmet, amikor csalók társkereső oldalakon am...