Óvodát rombolnának le az új Közlekedési Múzeum miatt

Kőbánya önkormányzata úgy döntött, eladja a területet az államnak, pedig az óvoda speciális szerepet tölt be a környéken dolgozó ázsiai családok gyerekeinek integrálásában.

2018. május 25. 10:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Ma is lecsaphatnak viharok A Dunántúlon több lesz a napsütés, de itt is előfordulhat helyenként zápor, zivatar.
Beismerte a gyilkosságot a szökött rab A barátnőjét ölte meg.
Karácsony sokat tanult
Mutatjuk mikortól jön a kánikula Záporra, zivatarra kicsi az esély.
Angelina Jolie szíriai menekülteket látogatott meg A hollywoodi színésznő családokkal beszélgetett a Domiz-táborban, ahol mintegy 33 ezer ember él
Baloldali értékeket képviselő MSZP-re van szükség Együttműködő és a tradicionális baloldali értékrendet képviselő MSZP-t szeretne Tóth Bertalan, a párt újonnan megválasztott elnöke.

Top hírek:
Tóth Bertalan az MSZP új elnöke Nem elsöprő többség támogatta. Mesterházy Attila volt kabinetfőnöke a helyettese.
Megint nem lehet tudni reggel, ki lesz este az elnök Tisztújítást tart az MSZP, bizonytalan, hogy Mesterházy Attila vagy Tóth Bertalan örülhet a végén.
Elfogták: hiába bujkált a barátnőjét kegyetlenül meggyilkoló férfi Egy lakatlan házban húzta meg magát, de hiába, megtalálták a rendőrök.
Ő zsebelhette ki az épp egy sérültön segítő mentőst A rendőrség keresi Pusztai Attila Zoltánt.
Horst Seehofer: a CSU nem akar kormányválságot Nem akar kormányválságot előidézni a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) Németországban, de kitart a tervezett menekültügyi szigorítások mellett - jelezte egy vasárnap ismertetett nyilatkozatában Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter, a CSU elnöke, aki a menekültügy határigazgatási ké...
Ismerőse házába tört be a balassagyarmati férfi Ellopta a család megtakarított pénzét.