Bélbaktériumok okozzák az elhízást? Magyar orvosok egy teljesen új programot fejlesztettek ki

A DiaVitas Program szerint az elhízás, a cukorbetegség és az érrendszeri zavar is csak következmény, helyettük az okot kell megszüntetni.

2018. május 25. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
A málnahab nagyiféle receptje: megunhatatlan, édes kísértés Ha maradt tojásfehérjéd, vagy valami egyszerű, gyors édességre vágysz, válaszd a könnyű málnahabot!
33 °C-kal kezdődik a csillagászati nyár, de a napforduló után elromlik az idő A meteorológiai szolgálat szerint meleg idővel érkezik a 2018-as nyári napforduló.
Magyar kutatók bebizonyították: nem hűt a zebracsík Ön tudja, miért csíkosak a zebrák? Olvasóink a Borsonline.hu-n szavaztak: a legtöbben úgy vélik, az álcázás miatt ilyenek ezek a patások.
Nyári Dia már türelmetlenül várja első gyermekét Harmincöt hetes terhes, egy ideje már nem is forgat, ám egyre jobban hiányzik neki a stáb, a Barátok közt stúdiója. Mivel a kis lakásban hamar előkészítette a bababirodalmat, hajtaná előre az időt, hisz a nagy melegben nehezen viseli a semmittevést. Napról napra türelmetlenebbül várja első gyermekét Nyári Dia számolt be róla a Story magazin.
Romantikus nyaralásra készülnek a Korhatáros szerelem színészei Kovács Tamás és Rujder Vivien minden szabad percet kihasználnak, hogy a sok munka mellett legyen idejük egymásra is. Tamás nemrég szerezte meg a diplomáját, és arról is beszéltek, hogy a nyáron milyen utazást terveznek ketten.
Érik a botrány Angelina Jolie és Brad Pitt között - A színésznő irtó dühös a volt férjére Brad Pitt megvétózta volt felesége döntését.

Top hírek:
Tényleg pazar az amszterdami úszó lakás: nem is hinnéd, milyen tágas belülről Különleges házat építettek a folyóra, amit most belülről is megmutattak.
A magyar énekesnő 40 fölött vetkőzött bikinire - 2 gyerek után is csodás az alakja Völgyesi Gabi egész alakos fotóval mutatta meg bikinis alakját.
Mi történik, ha homokba csap a villám? A természet különleges művészeti alkotásai A villámcsapás hatására érdekes formák keletkeznek a homokban.
Népszámlálás lesz Magyarországon, de most sokkal többre lehetnek kíváncsiak, mint eddig Több ezer magyart keresnek fel az összeírók július 22-ig, hogy kiderítsék, mit szólnak a következő népszámlálás egy fontos változtatásához.
A betolakodó - 96. rész Virginia beszél Carlos Alberto-val. Raquel összeveszik Vanessa-val. Anabella elmegyógyintézetbe akarja záratni Carlos Alberto-t. Danilo és Vanessa meglátogatja Elena-t. Virginia kislánya eltűnik.
Horoszkóp: Június 21., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!