Teltházas lesz az Iron Maiden koncert

Elfogytak a napijegyek az Iron Maiden VOLTos koncertjére.

2018. május 28. 21:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Seress-est a Szomorú vasárnap szerzőjének egykori törzshelyén Szakcsi Lakatos Bélával és Müller Péter Sziámival nyit újra a legendás Kispipa.
Erdélyi szobrászok plakettjein láthatóak  amagyar történelem nagy alakjai Erdélyi szobrászművészek plakettjeiből nyílt kiállítás kedden Budapesten, az E-galériában. A kiállításhoz kapcsolódva megjelent egy katalógus is, amely 14 erdélyi szobrász 55 plakettjét tartalmazza és az erdélyi nagyok sokaságának, a történelem, a tudomány és a művészet jeleseinek állít emléket.
A Honvédsuli fotósorozatával Bartha Máthé nyerte az idei Capa-Nagydíjat A Kontakt című anyagáért Bartha Máté kapta az elismerést.
Milyen lehetett evezni egy ókori görög hadihajón? A modern Görögország Olümpiász nevű hajója kakukktojásnak számít a flotta többi tagja mellett. Igencsak környezet- és költségkímélő, nem fogyaszt üzemanyagot, nem szennyezi a levegőt, ám nincs felszerelve egy darab szonárral sem, fából készült és a hajtóműve is eléggé elavult.
Tóth Krisztina: Közben saját magunkon is röhögünk A költő, író különféle menekülési és megkapaszkodási stratégiáinkról beszél Pokémon go című darabja kapcsán, amelyet a Rózsavölgyi Szalonban láthatunk. [...] Bővebben!
Arthur Miller még McCarthy kommunistavadászatának céltáblájára is felkerült 103 éve, 1915. október 17-én született New Yorkban Arthur Miller Pulitzer-díjas amerikai író, aki görög sorstragédiákat idéző, katartikus drámákat alkotott, valójában egyetlen kérdés foglalkoztatta egész életében: Képes-e az ember a jót választani? 

Top hírek:
Szenzációs felfedezés: nem is akkor pusztult el Pompeji, mint évszázadokig gondoltuk Régészek találtak rá arra a feliratra, ami szerint évszázadok óta rosszul tudjuk, mikor pusztította el a Vezúv Pompeji városát.
Mi is gyerekek vagyunk, sok ezer kilométerre a családjainktól Interjú a Peeping Tom Moeder című előadásának rendezőjével a különös hangvételű előadásaikról, családról és emlékekről. Az interjút, amely a Trafó blogján olvasható, Takács Dalma készítette. [...] Bővebben!
A világ egyik legnagyobb rendezője utál filmet forgatni A teljes filmkészítési folyamatnak egyetlen fázisát, magát a forgatást ki nem állhatja A Gyűrűk Ura rendezője, Peter Jackson.
Visszakerült a POKET zsebkönyveket árusító automata a Madách térre Meglett minden szükséges engedély.
Összefogott a Greenpeace és a Radiohead énekese videó Thom Yorke Hands Off The Antarctic címmel adott ki dalt.
Gerlóczy Márton: Mindenki megérdemli a sorsát, a pökhendi ellenzéki sajtó is Új könyvön dolgozik Gerlóczy Márton, az országgal viszont már nem foglalkozik a tavaszi választás óta.