Bámulatos és félelmetes a Hawaii-i vulkán éjjel videó

Hawaiin továbbra is súlyos gondokat okoz a Kilauea vulkán kitörése. Összevont katonai erő segít most a régióban élőknek, és dolgozik a kármentésen is.

2018. június 7. 12:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több mint egy hónapja tart a vulkánkitörés Hawaii szigetén Mintegy 600 otthon semmisült meg a május elején kitört Kilaeua vulkánból áramló lávától.

Kifordult magából a világ a Hawaii-i vulkánkitörés után
Vulkánkitörés: Akár 700 km/órával is terjedhet a pusztító izzófelhő Rengeteg halálos áldozata van a guatemalai vulkánkitörésnek. A Fuego pusztítása össze sem hasonlítható a Hawaii Kilauea-éval, ennél ugyanis gyorsabban, extrém esetben akár 700 km/órával is terjedhetet...
Kitört egy újabb vulkán, rengeteg az eltűnt és a halott Hawaii után most Guatemalában pusztít vulkánkitörés, legalább 25 halottról tudnak.
Egyre durvább a helyzet Hawaii-n: a vulkanikus szmog is veszélyes Elrendelték a kötelező kitelepítést Hawaii nagyszigetének egy részén, mert a lávafolyam újabb településeket fenyeget és a vulkanikus szmog is veszélyes az egészségre. Közben ébredezik Indonézia legnag...
Geotermikus erőművet fenyeget a láva Hawaiin Közel egy hónapja kezdődött a vulkánkitörés a hawaii Nagy-szigeten, a Kilauea vulkáni területen, azóta már több mint nyolcvan épület semmisült meg.

Elkapták a reptéri bőröndtörőt videó A Honolului reptéren egy utas kamerával rögzítette, ahogy egy földi poggyászkezelő gondatlanul, durva módon dobálta a Phoenixbe tartó légijárat csomagjait. A Hawaii légitársaság alkalmazottja a poggyá...
Újabb házakat pusztított el a láva Hawaii szigetén A Kilauea vulkán 3 hete tört ki, azóta napról napra súlyosabb a helyzet.
Házakat falt fel a kiömlő láva Hawaii szigetén Erősödött a napokban a Kilauea vulkán aktivitása.
Gyűlölik a nézők az új Magnumot Az ikonikus bajusz és forrónadrág eltűnt, de Hawaii és a Ferrari megmaradt a Magnum című sikersorozat 2018-as változatában. A nézők forronganak az új főszereplő miatt.
Lávatenger araszol az erőmű felé: katasztrófára készülnek Hawaii lakói A Kilauea-vulkán kitörése és egyre erősödő tevékenysége több módon is veszélyezteti Hawaii lakosságát.
Már lakott területeket fenyeget a hawaii vulkánkitörés A Kilauea vulkán aktivitása nem csökken, a kitörés miatt egyre nagyobb területeket kell lezárni.