Baj volt Ferihegyen, órákon át egy gép sem szállhatott le

Műszaki okokat írtak. Az Index olvasói szerint megsérült a kifutópálya.

2018. június 8. 4:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így forgatnak ők: helikopteres lövöldözés Budapesten A jármű Ferihegy felől érkezett, keresőreflektorral pásztázta a területet.

Cargoközpont és parkolóház épül Ferihegyen A parkolóház 6 szintes lesz.
Megnyílt az új utasmóló Ferihegyen Az új épületszárny megépítése 7,8 milliárd forintba került.
Luxusgépek a régi reptéren Az év legforgalmasabb napjai hagyományosan a Formula1-es futamhoz kötődnek Ferihegy 1-en. Főleg a régi ferihegyi terminálon, amelyen a kisgépeket fogadják.
14 kg heroint foglalt le a NAV Ferihegyen Két, Zürichen keresztül Kenyából érkező portugál utas három duplafalú poggyászában találták meg a CUCCOT.
Botrány: elállták a repülőgép útját Ferihegyen Ismét csomagbotrány tört ki a Ryanair BudapestLas Palmas járatán. Az Indexet értesítette vasárnap egy utas, hogy velük ezúttal már Ferihegyen közölték, hogy a bőröndöket nem viszik el, mert a gép túls...

A muszlim arabul mormolt valamit, és nem reagált semmire Ferihegyen Elrendelték a terminál kiürítését, és átvizsgálták a csomagját.
Brutális, mi megy Ferihegyen: az igazi pörgés pedig idén még hátra van A Wizzair azt is elárulta, melyek a legkedveltebb járatai....
Nyári rekord várható Ferihegyen: ide repülnek idén a magyarok Soha nem látott ütemben növekedett tavaly a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma, ami az év végére meghaladta a 13,1 millió főt. Eddig az idei év minden hónapjában rekord dőlt, és úgy tűnik....
A zaj miatt élhetetlen Ferihegy környéke Az LMP törvényjavaslatot készít, a polgármester az Alkotmánybíróságtól vár megoldást.
Torlódik a forgalom Ferihegy felé Három személygépkocsi ütközött össze; három ember megsérült.
Bankpapír segítségével mehet tovább az index A pozitív fogadtatású OTP gyorsjelentés jót tehet.