Baj volt Ferihegyen, órákon át egy gép sem szállhatott le

Műszaki okokat írtak. Az Index olvasói szerint megsérült a kifutópálya.

2018. június 8. 4:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Grúz járattal bővít Ferihegy, Londonba is több gép megy majd A brit szigetek felé négy járattal több indul a téli időszakban.

Egy verekedő utas miatt rendőrt kellett hívni a Ferihegyen Egy fiatal dühöngő férfi miatt kellett a hatósághoz fordulni.
Különleges Malév-repülőgép látható most Ferihegyen fotók A budapest repülőtéren rég nem látott vendég fogadja azokat az utasokat, akik ezekben a napokban utaznak a Budapest Airport 2B Termináljáról: egy Malév-festésű Tupoljev Tu-154-es.
Két embert köröz a rendőrség a Ferihegyen talált mérgező drog miatt Postán rendelték magukhoz a drogot Kínából.
Halálos, mérgező drogot találtak Ferihegyen Lefoglalták a cuccot.
Újra lopnak a bőröndökből Ferihegyen Feldúlva, sokszor szeméttel megtöltve kapják vissza az utasok a bőröndjeiket a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. Eltűnt már készpénz, óra és egyéb személyes tárgyak is. Egy asszony arra panaszkodott...

400 ezer forintot loptak egy utastól Ferihegyen, az illetékesek nagyon lassan reagáltak A pórul járt utas a poggyászkezelő Menzies pultjához sietett, de ők inkább papírokat tölttettek ki vele, minthogy dolgozóikat kérjék számon, a rendőrség is csak lassan reagált, az utas szerint 40, a ...
Parkolóházat építenek Ferihegyen
Hatszintes parkolóház épül Ferihegyen Több millió euróból 2020-ra 2500 parkolóhelyet építenek. Októbertől változik a parkolás rendje.
Ilyen se történt még Ferihegyen Újabb rekord dőlt meg augusztusban.
Még a magyar fiatalok szerint is jobb volt 40 éve Többek közt ez derült ki az Index nagy nosztalgiakutatásából. Ferenc József kicsit népszerűbb Kádárnál.
Cigányútra ment az Index: csak pár példa a "szakmából" Listáztunk egyet. Best of Index-helyreigazítások.