12 négyzetméteres házikót épített a pár: nem is tűnik olyan picinek belülről

Nagyon apró lett a ház, mégis végtelenül otthonos. Saját kezűleg építették!

2018. június 13. 11:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Zenebutik Gála - II. 6. rész Zenés szórakoztató műsor
A világ legkülönlegesebb szállodái - szombat és vasárnap 18.30 Ajánló - Szokatlan, különc és bizarr helyzínek: A világ legkülönlegesebb szállodái! Szombat és vasárnap este 18.30-kor a FEM3-on!
Shelley Duvall esti meséi - szombat és vasárnap 20.05 Ajánló - Lépj át a kapun és láss száz csodát! Shelley Duvall esti meséi: szombat és vasárnap esténként 20.05-kor a Kiwi TV-n!
Vajon Vackor tért vissza, vagy van egy újabb országjáró medvénk? A jelek szerint megkedveltek minket a medvék. A múlt héten egy emberként követte az ország a végül kitessékelt Vackor útját, aki lehet, hogy a hétvégén visszatért. Vagy nem is ő az.
Hogy lehetséges ez? Pert nyert a hat éve kámforrá vált anya Törölte a rendőrség a félmillió forintos nyomravezetői díjat Sallai Klaudia ügyében, aki 2012 óta nem adott életjelet magáról. Közben pert nyert.
Törőcsik Mari a velemiekről: Sosem engedtem, hogy művésznőnek szólítsanak Szívmelengető elismerésben részesült Törőcsik Mari. Budapest után Velemben is díszpolgár lett. Az ünnepelt sohasem hagyta, hogy a helyiek a nemzetközi hírű színésznőt lássák benne.

Top hírek:
Banánt majszoló, szelfiző kutya, hajszárítós macska - ők a világ legviccesebb háziállatai Ok, azt, hogy a háziállatok viccesek, eddig is tudtuk. Na de hogy ennyi cukiságot csináljanak?! Néha tényleg úgy érzi az ember, hogy egy-egy otthon tartott kedvenc mindenben próbálja a gazdit utánozni - mint például az az eb, aki egy baba mellett nem hajlandó lábra állni, csakis a hasán kúszni. Igen, babamódra! Vagy az a macska, aki rájött, mennyire jó, ha hosszan fújják rá a hajszárítóból a meleg levegőt.
Kapitánytörténelem Garami József eszén Beckenbauer sem járt túl Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Korábbi szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. A 78 éves Garami József következik.
Ez a nő volt Elton John első felesége - 4 évig voltak házasok Renate Blauellel kötött házasságáról nemrégiben vallott Elton John.
Rippel Feri megmutatta ritkán látott fiát - Herkules már ekkora Rippel Feri fia, Herkules 2011-ben született.
Fontos kérdésben változhatott meg Kína véleménye: az egész világot érinti a döntés Hamarosan talán egyetlen ártatlan élőlénynek sem kell szenvednie: végre szabályozzák az állatkísérleteket.
Nemcsak baba, apa is született: nézd az arcát, milyen megható! Csodaszép fotók a szülőszobákból.