Tisztelet az édesapáknak: fontos elismerni az apák teljesítményét is

Minden év június harmadik vasárnapja az apák napjának ünnepe, amiről Magyarországon még nem sok szó esik. Fontos elismerni az apák teljesítményét is, és támogatni őket abban, hogy jelen tudjanak lenni a családjuk életében - ezt az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára mondta a Tisztelet az édesapáknak című, apák napja alkalmából tartott konferencián.

2018. június 13. 12:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sarka Katát is lepipálta Rogán Cecília mély dekoltázst villantott Rogán Cecília szexibb ruhát húzott a Magyarország Szépe sajtótájékoztatójára, mint Sarka Kata.

Nincs változás a tanév hosszában Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden cáfolta, hogy jövőre meghosszabbítanák a tanévet.
Győzike: Bárdosi Sanyi egy idézet lett Baukó Éva szerint az ő csapatukat a ˝nemnormalitás˝ tartja össze, Győzike egyenesen ódát zengett Bárdosi Sanyiról, aki szerint sok Sanyi van Magyarországon, de a Bárdosi ˝A Sanyi˝.
Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.
A Szlovénia - Magyarország férfi kézilabda világbajnoki selejtező képei
Emberkereskedelem: Magyarország a legérintettebbek között Szerteágazó kampány indult a szexuális és munkacélú kizsákmányolás visszaszorítására.

A legjobb aktív magyar profi öklözők toplistája A Felix Promotion International versenyzői számára az elmúlt hétvégén befejeződött a tavaszi versenyszezon, de csak egy szusszanásnyi szünet lesz, hisz szeptemberben már ismét ringbe szólítják Magyaro...
Gulácsi, köszönjük! Fehéroroszország - Magyarország 1-1 Barátságos A magyar labdarúgó-válogatott a breszti DASZK Stadionban 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a fehéroroszok ellen. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, An...
Sok közös pont van Magyarország és Németország között a migrációs válság megítélésében Magyarország és Németország is támogatja rendőrökkel a macedón-görög határ védelmét - mondta Szijjártó Péter Berlinben a Phoenix német országos közszolgálati televíziónak.
Félelem és undor az illiberális Magyarországon - kemény hangvételű könyvet írtak Orbánról A mű egy svéd szabadúszó újságíró, Joakim Medin munkája.
"Fel kell lépni a migráció ellen!" Soros György emberei mindenhol ott vannak, az új migrációs útvonalon is segítenek az illegális bevándorlóknak és azon dolgoznak, hogy lazítsanak a bevándorlási szabályokon. A Miniszterelnökséget vezet...
Horváth Ferenc: Jó lenne tiszta focit játszani Magyarországon A Balmazújváros edzője a tartalékosan felálló Videotont marasztalta el, amiért beleszólt a kiesés elleni harcba.