Jövőre drágábban működik Kövér hivatala

28 milliárd forintra növekszik az Országgyűlés Hivatalának költségvetése.

2018. június 13. 15:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak Francesco Cozzi genovai főügyész szerdán közölte, hogy negyvenkettőre nőtt a tragédia áldozatainak száma, és többen eltűntek.

Kövér László: Erősíteni kell kulturális jogainkat A politikai és gazdasági önrendelkezés megteremtése mellett szükség van a kulturális önrendelkezésünk megteremtésére is, jelentette ki az Országgyűlés elnöke.
"Meg fogjuk erősíteni a magyarság kulturális önrendelkezését is" A Kurultáj a magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fóruma - mondta Kövér László.
Thomas, a gőzmozdony - XV. 13. rész Bertie, a busz feladata elmenni a Kövér Ellenőr feleségéért, de ehhez egy szakaszon Thomas szállítja a síneken. Ám Thomas inkább egy kirándulásrsa viszi Bertie-t. 

Pixel 3 XL: ha notch, legyen kövér A Google következő phablet méretű referenciakészüléke igencsak nyúlánk szenzorszigettel bukhatott le.
Escobar: kövér és kegyetlen, de semmi sármja Szeretője könyve alapján készült kiábrándító film a legismertebb drogbáróról.
Kövér László részvéttáviratot küldött görög kollégájának Mély megdöbbenéssel értesült a halálos erdőtüzekről.
Thomas, a gőzmozdony - XIV. 20. rész  Henry különleges feladatot kapott a Kövér Ellenőrtől. Egy karácsonyi meglepetést szerveznek a többi mozdonynak.
Thomas, a gőzmozdony - XIV. 18. rész A Kövér Ellenőr anyukája meglátogatja Szodor városát. Thomas feladata körbevinni őt.