Jövőre drágábban működik Kövér hivatala

28 milliárd forintra növekszik az Országgyűlés Hivatalának költségvetése.

2018. június 13. 15:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László egész napra kitiltotta az LMP-s képviselőket az ülésről Mert Orbán-idézeteket lengettek az ülésteremben.

Kövér Lászlóék 3-1-re verték a csángókat Budai Gyula és Boldog István is a csapatban. A házelnök legboldogabb napjait követhetjük nyomon.
Teleplakátolta a gyorséttermeket a személyi edző a kövér férfi fotójával Az életmódváltó módszer sértő, de hatásos.
Kövér László fogadta a török elnököt
Kövér László: Kultúrharc folyik a magyarság ellen A magyar nyelvet, annak gyökereit és a magyar öntudatot támadták meg ebben a harcban.
Kövér szerint az oktatási rendszer és a cigányság lehet a megoldás a munkaerőhiányra Az országnak több tartaléka is van.

Kövér László kiment a szabad, friss levegőre, és máris jobb kedve lett A házelnök csapatkapitányként futballozott Tiszaföldváron.
Az országzászlóvivő ki volt az irredenta vezető, akiért ennyire rajong Németh Szilárd? A magyaroknál magyarabb Urmánczy Nándor megszobrozása már fél évtizeddel korábban is botrányt kavart, amikor a Szabadság térből egykoron irredenta skanzent fabrikáló, leginkább a mai CÖF-öz hasonlíth...
Ujhelyi a magyar EP-képviselőket is bevonná a Sargentini-jelentés vitájába Kövér Lászlót szólította fel, hogy tegye lehetővé a felszólalásokat.
Kövér: Remélem, hogy visszaszorul az aberráltnak nevezhető baloldal A házelnök szerint az EU be akar avatkozni a magyar belpolitikába, pedig ők csak saját polgáraiknak tartoznak elszámolással.
Kövér: A magyarok és a lengyelek csak önmagukra és egymásra számíthatnak A házelnök szerint erre tanított bennünket a történelem.
Újabb testkamerák kellenek Kövér házőrségének Az elmúlt bő másfél évben alaposan felszerelték az Országgyűlési Őrség tagjait. Úgy tűnik, a testkamerák is beváltak, hiszen egy újabb adagot rendeltek a korábbi beszállítótól.