Jövőre drágábban működik Kövér hivatala

28 milliárd forintra növekszik az Országgyűlés Hivatalának költségvetése.

2018. június 13. 15:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László károsnak tartja, ha utolsó pillanatban írják át az alaptörvényt Pedig a Fidesz éppen erre készül. Ennyi erővel behozhatták volna az első éjszaka jogát, mondta az ügyet kirobbantó MSZP-s képviselő.

Kövér László: nekünk kommunistából is a legpocsékabb jutott Három évtizede "az utolsó pillanatban érkezett a szabadság lehetősége", mert a végén jártunk annak, hogy tudjuk, kik vagyunk hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke.
Kövér László: A magyarok szerencséje, hogy ez egy békés ország Az Országgyűlés elnöke beszélt arról is, hogy mit gondol a mai baloldalról.
Kövér az alkotmányrevízióról: A magam részéről nagy szükségét nem látom Az indokát és részleteit nem tudják, de szükségét sem igazán érzik a kormánypártok politikusai az alaptörvény felülvizsgálatának, amit Orbán Viktor vetített előre múlt héten. De akkor mire gondolhato...
Előkerült egy kép Lakatos Márk duci korszakából Gyerekkorában kifejezetten kövér volt, 18 évesen 120 kilót nyomott.
Megússza? Bár Kövér László szerint sok jobb egyetem van Magyarországon a CEU-nál, "sőt, mindegyik az", a házelnök kijelentését nem érdemes komolyan venni.

Kövér eb, elhízott ember egykutya? - Meglepő felfedezést tettek a kutatók A házikedvencek gyakran nagy árat fizetnek az emberrel vállalt közösségért.
Kövér László szerint mindegyik magyar egyetem jobb, mint a CEU Szerinte nem nagy kunszt jobb egyetemet csinálni a CEU-nál.
Vége a pénzszórásnak: gazdasági válságra készül Orbán Kövér László szerint a legnehezebb négy évük következik.
Kihirdették Az Országház Bora 2018 pályázat nyerteseit Kövér László: A borkészítés tudománya a honfoglalás előtti időkben gyökerezik, majd a magyarok a Kárpát-medencében fejlesztették tovább.
Nem tudom, mit szed Kövér, de az biztos, hogy úgy ver oda, mint egy ezeréves szüntelen szívdobbanás
Ki lesz könnyebben alkoholista? A külső testi jegyekből sokféle következtetést vonnak le az emberek mások belső tulajdonságaira. A legkézenfekvőbb, hogy aki kövér, az lusta, aki sovány, zsugori, aki szemüveges, okos. Tartja magát to...